Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Oxford

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2018
10.0

J'ai beaucoup apprécié l’accueil des personnels, souriantes, à nos services des clients mais le problème la wii fi ne capte pas dans le 1er et 2ème étage que sur le rez de chaussé et en plus pas trop non plus. Moi personnellement je n'ai pas eut d'internet même au rez de chaussée

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Cze 2018
8.6

일단 옥스퍼드역바로 옆이라서 좋았습니다. 옥스퍼드시내랑은 걸어서 15분정도 걸리지만 기차역,버스정거장이랑 모두 가까워서 짐 많은 사람들에게 좋습니다. 6인실 썼는데 방은 넓었지만 그닥 청결하진 않았습니다. 그리고 방 안에 있는 샤워실이 매우매우매우 작아요!!!그냥 밖에 공용화장실 쓰세요. 안기다리고 쓸 수 있더라고요. 스텝들 친절하고 헤어드라이기 빌려주고 좋았습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you kindly for a very good rating you've given us! Regards Peter

  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
28 Cze 2018
9.7

如果只是途径短途停留的话,这里一定是首选。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest. Thank you for a very high rating for our hostel. Best regards Peter

  • sherylbillington5925
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Cze 2018
9.4

Wonderful, roomy hostel. I really enjoyed the communal reception area and entertainment provided there. The receptionists went out of their way providing help, made me welcome and the pot of tea just what I needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest Thank you for your kind words. We are very happy that you had a great stay with us! Regards Peter

  • HamburgHarburg
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Maj 2018
9.7

The location is super convenient, and the staffs are very willing to help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for a very good rating! Regards Peter

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
18 Maj 2018
7.4

Nice Hostel, clean and good equipped. Staff was friendly and helpful. Only downside ist, that I found the hostel was lacking in Atmosphere. Besides that I would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • holohanmartin8337
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2018
9.7

Excellent staff and great atmosphere....really enjoyed my stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind words! Regards Peter

8 Maj 2018
8.9

SUPER! Je recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for recommending our little big Hostel!

  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2018
9.1

Excellent hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for a perfect rating!

2 Kwi 2018
7.7

It’s located right behind of the train station but a bit further away from the city centre. Toilets and common areas are quite clean and they have nice kitchens for cooking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×