Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wildebeest Eco Camp

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Kwi 2018
9.7

I was really impressed when I arrived to the Eco Camp. Although it’s more out of the city center than a lot of people would like. The grounds were clean and beautiful, the bathrooms (outdoors) were clean and well kept, my tent was clean and cozy, the pool was beautiful although it was too chilly for me to swim, and the restaurant/dining area was wonderful. The food was great and priced very well and the drink selection was good and well priced. My only complaint is that my bed was rock hard.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2018
9.4

Really loved my stay here. It's like a little oasis away from the bustle of the city! Close to the giraffe center, elephant orphanage, and the Karen Blixen house, as well as many good restaurants, so great location. I only wish I could've stayed in Nairobi long to spend more time here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thedehan3205
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2018
9.1

Punches far above it's weight in terms of facilities, staff and food. Have heard of the staff being accused of treating westerners preferentially. experienced one male receptionist that treated me with a worse attitude than two white girls before me. Make if it as you want.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2018
10.0

It was so relaxing place where everyone become a good friend each other. I enjoyed sunrise everyday in the big garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Gru 2017
9.1

Excellent oasis of calm in Nairobi with good food and lovely staff. In a safe neighbourhood but far from anything. Don't use their drivers - hugely overpriced. Get a recommendation or use uber instead.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Gru 2017
10.0

I truly enjoyed my stay...very friendly staff, good breakfast, quiet place. I highly recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2017
9.7

Super Hostel, Gute Lage etwas außerhalb. Ruhig, sauber, Entspannung pur. Der perfekte Ort für Entspannung und trotzdem gute Verbindung im die Stadt. Komme gerne wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Lis 2017
8.3

A very good and intressting place. Both a modern way to stay and a step into the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×