Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 27 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 27 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • cc1745a2304
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2018
9.1

I wish there were towels and hot water for the shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Mar 2018
9.7

Bien. Personal amable y servicial. Sin quejas de mi parte.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2018
9.1

It was a bit too expensive for a hostel, but the facilities were good. I got mislead by the pictures, the restrooms were not as the ones here, also there were bunks. The rooftop if pretty amazing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2018
8.3

Dorms without bunks were brilliant, loads of space, clean and very comfy beds. Breakfast was lovely and there is a really nice roof terrace where you can take your own drinks. It felt like a well thought out hostel and they helped us book some great tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2018
7.4

The 'lockers' don't have a back!!! You can easily pull them away from the wall and access everything inside! Good breakfast, good location, nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2018
9.4

Loved staying here, absolutely great location only a few blocks away from the main square where the surrounding area has plenty of restaurants and markets. The hostel is nice and quiet, don't get a lot of road noise. There aren't too many common spaces but there is a large rooftop terrace with plenty of seating and a beautiful view of the city. Stayed in a 7 bed room which were not bunks, a great change not sleeping in a bunk bed. Would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2018
10.0

This hostel does not only have a great concept, the perfect location in La Serena and a good atmosphere, but also extremely friendly owners/staff...and it is clean. We stayed here for 3 nights and where very happy we picked this place. Since the hostel is still quite new, they are still looking to extend some of the areas, but there was no noise or dust from construction work as other people mentioned before us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2018
8.0

Kitchen facilities need to be improved. There are just basic stuff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×