Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Cuba Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2018
9.1

I had a pleasant stay at this hostel, the location is great and it's perfect for young travellers. A great plus with the hostel is that they have a living room, which makes it easy to get to know new people. And you find everything you need, like for example a hair dryer and a computer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vesnushkamaiia
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Gru 2017
10.0

Comme à la maison. Personnel sympa et serviable. Clientèle plutôt jeune 20-30 ans. Je recommande vivement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2017
9.1

Всё очень понравилось, тёплая атмосфера, уютно, спокойно. Отдельное спасибо администраторам Дарье и Вадиму. Ответственные сотрудники, приятные в общении, всегда помогут и ответят на любой вопрос. Ребята действительно работают, милые, общительные, оставляют приятные эмоции.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Gru 2017
10.0

Perfect location, cool staff, I really enjoyed my days there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nigel1501834
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2017
10.0

A comfortable place with everything you can need and expect from a hostel. The absolutely best thing about it is the location. Close to lots of small bars and restaurants and a 2 minute walk from the main street in the city. Perfect for exploring St Petersburg. All main attractions are within walking distance and the Metro is 5 minutes away. The staff are very friendly and the 24 hour receptions is very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2017
9.7

We got a double room and it was great! Everything really clean, cozy and comfortable. The price was really great as well. Good location as well. The only "problem" was the shower, that was not that good. But overall, I really recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2017
9.7

Good place for a good price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2017
10.0

Очень понравился хостел! Отличное месторасположение - в самом центра, минута до Невского, при этом не шумно! Удобные кровати, кухня, общие комнаты, дружлюбный персонал, уборка каждый день, стирка, чай, кофе - что еще может быть нужно?! Обязательно вернусь и привезу друзей! Советую!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2017
8.6

Excelente ubicación y el personal muy amable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2017
5.7

The only positive thing about this hostel is its location... staff was not very helpful, but thumbs up to the housekeeper. the heater initially doesn't work, and blackout happens few times, and due to this we were requested to switch off our heater. the room was too damn cold.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×