Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Book Factory

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 40 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 40 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Paź 2018
9.1

Zimmer groß. Betten gut. Leider kein Vorhang/Rollo beim Bett. Bad gut und sauber. Aufenthaltsräume gut. Mitarbeiter sehr nett und hilfsbereit. Bis auf den fehlenden Bettvorhang nichts zu bemängeln :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Paź 2018
2.0

Ce sont Anarque

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Wrz 2018
9.7

The hostel was great! The concept and decor was unique, the bathrooms were clean, and the staff was attentive, efficient, and friendly. The rooms were straightforward and simple, which was good. My only comment was that the blankets were so stiff and always made noise whenever they were adjusted/moved.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nyedavis7769
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
22 Wrz 2018
6.9

Hostels nice and plentifully equipped but the atmospheres dead

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Wrz 2018
8.3

An sich ein sehr tolles Hostel. Aber die Atmosphäre war mir viel zu klinisch und steril. Wer das mag ist hier bestimmt gut aufgehoben. Für mich war es eher weniger reizvoll.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lauraxbuitrago2378
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2018
10.0

Me gustó mucho el lugar, las habitaciones son muy bonitas y las camas son agradables. Esta en un buen sitio de Valladolid y los empleados son muy amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • puligan479196
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Sie 2018
8.9

Volveré en mi próxima visita a Valladolid

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Sie 2018
9.4

Everything perfect. You will need a USB cable for charging your electrónico devices.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2018
9.1

Very new, clean hostel. The staff were very helpful and the bar next to the hostel is nice. The only downside is the lack of atmosphere...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Sie 2018
9.4

Un sitio muy confortable, barato comparados con el resto de la ciudad, y muy céntrico (y con mucho aparcamiento cerca). Muchos servicios, buena cocina y sala común (así cómo el bar), pero notamos falta de ambiente por la noche. Muy recomendable para pasar uno o varios días.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×