Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Backpack Cape Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kathrynrupton7540
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2018
10.0

Great vibes, breakfast, and location. Just a few blocks from Bree Street for great restaurants and Long Street for nightlife - can walk home. The staff were all very kind and helpful. Bar area was cozy and a nice place to socialize. Would definitely stay here again! A friend was staying at a different hostel in town and ended up switching after spending time at the Backpack!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Trynidad i Tobago, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
30 Maj 2018
8.9

Popular location close to everything! Excellent staff and really good atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Maj 2018
9.4

Great place to hang out and meet people, kitchen is well equipped, rooms are nice and clean, staff are friendly and the bar area is cosy and located enough to one end of the place so as not to disturb those who want to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • inzmmazur347
  • Polska, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2018
10.0

Excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for taking the time to rate us. We are so happy you enjoyed your stay with us The Backpack Team

  • Anonimowy
  • Trynidad i Tobago, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
22 Maj 2018
8.9

Fantastic Hostel! Great location! Awesome Staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bneustadt6813
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2018
9.1

Staff is great. Great location. Great hang out area. Nice bar. Kind of expensive for just a two person room considering the airbnb rates nearby. Also note there is a dog and cat that live there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2018
10.0

Awesome place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking the time to rate us we really appreciate it. The Backpack Team

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Maj 2018
10.0

I really recomend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2018
8.9

Das Cape Backpackers ist aussergewöhnlich, ich hatte das einzige Zelt inmitten des Hostels, ziemlich groß, 2 Einzelbetten und fühlte mich wie auf der Safari. Viele Gäste wussten nicht, das es dasgibt. Aufgrund der niedriger abendlicher Aussentemperaturen etwas kühl innen, aber zwei Decken bekommen, das reichte. Sehr chillige schöne Atmosphäre, nettes Publikum. Lage insgesamt durchschnittlich, etwas abseits. Ärgernis: sofortiges Bezahlenmüssen v. Getränken fand ich sehr businessmässig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2018
9.4

Das Team und die Atmosphäre waren super. Wir waren für sieben Übernachtung bestens untergebracht. Vielen Dank.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×