Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sukha Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Cze 2018
9.7

Everything was great, the location is perfect I would just recommend a different way to open the door every time I went out and came back I had to wait at least 2-3min for someone to open the door but if its a method to be saffer than its okay I guess thanks for your hospitality I'll be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comments! We're working on the door issue, so its faster but still safe. Hope to see you again!

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
6 Cze 2018
10.0

Great hostel, great location with good breakfast and good vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for your comments!

26 Maj 2018
10.0

Very comfortable and friendly place to stay. Excellent quality-price ratio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comments!

4 Maj 2018
9.1

A Perfect place in SLP!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great having you over guys!

25 Kwi 2018
8.9

Sukha hostel is a nice hostel, with hot showers, good WiFi and a kitchen to cook in. The staff is really nice but in the dorms you hear everything from the common room so it’s really loud in the evenings. Also the bunk beds sway every time someone moves so hope for a still roommate ! But quite good value for price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your comments! We are looking at options to improve those things :)

11 Kwi 2018
10.0

The best opition about staying in San Luis! About everything! Price, location, atmosphere , stuff, beds and the best breakfast I even had! I had great time there! Muchas gracias, Lemonia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much! So glad to have had you over :)

  • Paulinamariahc
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2018
10.0

Me encantó el lugar, todo y todos con muy buena vibra y actitud. Seguro que vuelvo y muy pronto. Lo recomiendo para pasar unos buenos días de aventura. Especial para quedar cerca del centro y sus alrededores.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Que bueno que te gustó! Esperamos verte pronto de regreso!

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Kwi 2018
10.0

Great vibe, fast service, friendly staff, delicious breakfast in the morning, comfortable beds, and a colourful atmosphere! Overall a very pleasant stay. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great having you over! Glad you liked it!

27 Mar 2018
10.0

This was my second time here, it was a very nice stay with my girlfriend and her friends from Spain. There were enough showers and toilettes, clean towels and blankets, beds were comfortable and clean too. We had very delicious breakfast with fruits and Mexican "sopes". The personnel was kind and attentious, the girl let us part our car in front of the hostel for not paying parking. I would definitevely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are glad you liked it so much and would be great to have you again!

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Mar 2018
9.4

Nice place Great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Apologize for the cleaning low standard. We are trying our best to keep it as neat as possible.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×