Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sukha Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 61 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 61 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Gerard0818
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Lip 2018
9.4

Experiencia muy agradable, ubicación cercana a todo el centro. Buen ambiente e instalaciones cómodas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tus comentarios :)

  • jaimealonso666
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lip 2018
10.0

Excelente en todos los aspectos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Que bueno que te gustó!

7 Lip 2018
8.3

cool hostel. Idea make it clear the trashcans for non organic and organic. Together we can make it a small difference

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We used to but the public system in Mexico mixes it again when they pick it up. We are looking for a way to solve that. Thank you!

  • oliveceesay1135
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2018
9.7

Lovely colourful hostel with great roof terrace and communal spaces. We stayed in the private room which was lovely and has its own private terrace which was a nice touch. Everyone there is extremely friendly and helpful, they were very keen to help us practice our Spanish which was great fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for your comments! We are glad you had a nice stay!

  • morganeifeedgood883
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Cze 2018
8.0

Nice place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hope to have you back :)

9 Cze 2018
9.7

Everything was great, the location is perfect I would just recommend a different way to open the door every time I went out and came back I had to wait at least 2-3min for someone to open the door but if its a method to be saffer than its okay I guess thanks for your hospitality I'll be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comments! We're working on the door issue, so its faster but still safe. Hope to see you again!

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
6 Cze 2018
10.0

Great hostel, great location with good breakfast and good vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for your comments!

26 Maj 2018
10.0

Very comfortable and friendly place to stay. Excellent quality-price ratio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your comments!

4 Maj 2018
9.1

A Perfect place in SLP!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great having you over guys!

25 Kwi 2018
8.9

Sukha hostel is a nice hostel, with hot showers, good WiFi and a kitchen to cook in. The staff is really nice but in the dorms you hear everything from the common room so it’s really loud in the evenings. Also the bunk beds sway every time someone moves so hope for a still roommate ! But quite good value for price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your comments! We are looking at options to improve those things :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×