Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stay Inn Lisbon Hostel RNAL 46164/AL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2017
10.0

Très bon hébergement pour une étape sur Lisbonne.Très bien situé et personnel très sympathique. Établissement simple, pratique, bien agencé et décoré avec goût.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2017
10.0

Super Hostel😊Absolut zu empfehlen...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • toniglover509037
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Wrz 2017
9.4

Fabulous place, centrally located but still reasonably quiet. Staff was very helpful and friendly. Comfortable and clean room. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
10.0

Wir haben unseren Aufenthalt im Hostel sehr genossen!Wir wurden bei unserer Ankunft sehr nett vom aufmerksamen und zuvorkommenden Personal empfangen und genauso nett verabschiedet.Unser Zimmer war modern und mit netten Design-Ideen eingerichtet.Das Bad en Suite war hochwertig ausgestattet und verfügte über ein großes Fenster zum Lüften.Das Hostel überzeugte außerdem mit seiner tollen Lage, der gemütlichen Ausstattung der Gemeinschaftsräume und der hohen Sauberkeit der Zimmer. Sehr zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
9.4

Anna, Charlotta, and Sonia (spelled wrong I am sure) were fabulously helpful and welcoming during my stay at Stay Inn. It was my first time in a hostel, I'm 57, single woman traveling alone. I did want my own bathroom, but also an opportunity to talk to people. Not a lot of community as they are changing over from dorms to en-suite rooms. The people I did speak with were lovely. I would stay here again definitely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2017
9.7

Very clean, quiet and comfortable, staff were exceedingly helpful, helping me to book transport & providing local info. Great breakfast included. Couldn't recommend highly enough. Would be a top choice next time I visit Lisbon. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
9.7

Great private rooms, awesome place to stay for a couple. Really close to everything worth visiting. Not so much of a atmosphere here though, this is not the hostel to book if you want to meet other travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shasheenj157
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lip 2017
10.0

Colorful, super-friendly, clean, well-located, excellent hostel! Staff were incredibly nice and helpful. Beautiful room!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
9.1

Good location (especially for the partiers amonst us). Friendly staff, although helpfull weren't as knowledgeable about tours/events that I'm accustomed to. Clean hostel, pretty quiet and accomodating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×