Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Russell Square Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 9059 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 9059 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • slandmann9013
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2018
7.1

Pretty standard hostel. The souterrain room with 15 people was a bit brutal and very hot as the aircon tried to keep the place cool at night. The beds were somewhat comfortable but they need a thorough clean. The showers were small but overall cleaner than some places. I was not too keen on the unisex bathrooms but those were well maintained. Nice surprise that breakfast was included!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Maj 2018
5.4

While this hostel is in a great location the clientele is very different from the average hostel. Instead of young travelers it seemed to be mostly homeless middle aged men. Location is great but that's about the only thing this hostel has going for it. I would not return.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2018
7.1

An extra pound for the locker in your room instead of allowing the use of your own lock was unfortunate. Otherwise, great location and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • virginielacourt1779
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2018
6.3

Pb avec les canalisations. Un bruit infernal...et pb d'eau chaude.😕

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rossattivictoria1281
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2018
5.7

Equipe tem um inglês péssimo, não se mostra pronto a ajudar. Fui roubada dentro do quarto. No café da manhã, as moças da limpeza nem perguntavam se já tinha terminado, já puxavam seu prato quando batia 10:00

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aokigabriel9370
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Kwi 2018
7.7

The hostel is very well located, 5 minutes walk from the tube. The room was quite tiny for 15 people, and I have never seen such a small toilet. I am 1.88m tall and it was difficult to shower properly. The beds were clean and good, therefore, could have 2 power supplies instead of one, and an individual light. This would help a lot in a room with such amount of people. The staff was really nice and I even had a free breakfast. The price is really good, but I would not stay in such a big room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Kwi 2018
7.1

Très bien situé, mais la propreté est à améliorer..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Kwi 2018
6.0

No me gustaron las habitaciones, muy poco espacio e incómodos los colchones. Si busca algo de vida nocturno este no es el lugar, muchos estudiantes de secundaria y poco movimiento nocturno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2018
10.0

The location is perfect, great showers and really good breakfast :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexandravaldivieso7865
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2018
5.7

Personnel désagréable, non arrangeant et irrespectueux. Caution pour avoir un jeu de carte qui s'effrite. Douche sans bouton pour régler la température (brûlant ou glacial). Cuisine fermé à des horaires de repas. Aucune activités avec les autres voyageurs proposés. Casier payant du coup valise partout par terre. Contrôle des cartes pour prouver que nous sommes de l'auberge très régulièrement. Heureusement la marche nous a fatigué et nous dormions bien. Pourrait être bcp mieux avec des efforts

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×