Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Russell Square Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 9189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 9189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2018
8.9

Lovely place and grate staff ,only thing I would say is get a bottom bunk lol x

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jganns5327
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2018
7.7

The beds are really small for tall people!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2018
3.1

One of the most hilariously terrible hostels I've ever stayed at. I wasn't even mad, I just found it surreal. Cramped, humid and filthy. Three-layered bunk beds made of metal that are arguably dangerous to climb up if you're on the top. Squeezed together in 18 bed rooms. Photos are misleading to say the least. Seems to be a lot of a homeless practically living in these beds as well.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Wrz 2018
6.9

Las habitaciones son muy pequeñas, casi no se puede abrir la valija adentro. Lo bueno de las habitaciones es que las camas tienen cortina y enchufe propio. La habitación que alquilé tenía baño privado, que era bastante chico, pero estaba bien. El desayuno está incluido, pero no es muy diverso. Se puede llegar caminando a diversos puntos de interés como Covent Garden y él British Museum se encuentra a pocas cuadras.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • luanthebob1702
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Wrz 2018
7.7

Good location and common area to meet friend. Small bed with no ac, but have fans. Good pricing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • bluenosearmy999423
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Wrz 2018
7.4

It's ok apart from noise from shower pipes and not very sound proof walls and floors . Apart from that good location friendly staff and clean sheets .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • meggtbanks757
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Wrz 2018
8.3

It was a great place to stay for one night and just have a quite evening. Great location, just down from russel square park, but wouldn’t stay for more than one or two nights if you’re looking for a social atmosphere. Brand new bathroom in my six bed room was very nice to enjoy!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sie 2018
7.1

Lindo hostel, cocina pequeña por la cantidad de clientes, los dormitorios no eran seguros ya que dejabas las maletas en el piso. El personal no fue muy amable a pesar de que no hablaba mucho inglés.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Sie 2018
8.3

Nice and very helpful staff. But not easy to talk with the guests like most of the hostels and. Sometimes guest were even rude and especially inside the little kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • robk8909991
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2018
6.0

If you're 6ft or over, you won't fit in these beds - I'm 6'1" and had to sleep with my feet outside of the bed just so that I could fit! But apart from that, the place was well located, had a generally friendly atmosphere and powerful (although not always reliable) showers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×