Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Paź 2018
10.0

Really cute hostel! Wonderful staff and beautiful outdoor spaces to relax in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
24 Wrz 2018
8.6

Wir waren für zwei Tage in Cafayate und fanden das Hostel sehr gut. Es ist nah am Hauptplatz und hat einen schönen Innenhof. Würden hier wieder übernachten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2018
9.7

Auberge super mignonne. La gérante de l'auberge est trés sympathique. Petit déjeuner simple et lèger. Accessible a pied depuis le terminal de bus en 10/15 minutes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2018
9.7

Me encantaron los exteriores, un gran lugar para escribir, leer, tomar el sol o pintar. También para tomar unos vinos locales con los otros huéspedes. Además las voluntarias que estaban trabajando en ese momento, chicas ENCANTADORAS y super cercanas, con ganas de hacer planes con los huéspedes. Es un lugar relajado y lindo, hubiese estado una noche (o dos) más.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • florenciapalladino5743
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Wrz 2018
7.4

La habitación de 4 mujeres con baño es chica. Las literas se mueven, siendo incómodo bajar si dormís arriba sin molestar al otro. Lo más lindo es el patio común, amplio y cuidado. Mejoraría la atención previa porq intenté contactarme por mails y teléfono sin respuesta, aunque cuando llegué la reserva y precio fue correcto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sie 2018
9.1

had a lovely few days in this hostel, the patio is so nice to chill out in and the kitchen is so clean! the staff are lovely too, only downside was that it was a but lacking in atmosphere. thanks for having me!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • matthieumandry1205
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Lip 2018
9.4

Nous ne sommes restés qu'une nuit, mais le personnel était charmant, l'hôtel propre et le petit dej impeccable. Nous n'avons pas profiter de la petite court intérieure parce qu'il faisait froid... en revanche la douche, elle, était bien chaude et il y avait un radiateur dans la chambre. On recommande vivement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2018
9.1

Excelente atención, hubicación y muy lindo el hostel (en especial el patio). Única sugerencia: un par de enchufes más por habitación vendrían bien. Todo ok!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2018
7.4

Great beds, warm shower, good breakfast. Low season so very few people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kate_homer355201
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Lip 2018
7.7

Lovely courtyard area to chill out in, great breakfast and perfect location for walking into town/restaurants etc. The room was pretty basic and it stank of smoke. The staff were very nice and provided extra blankets for the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×