Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Q4 Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 5298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 5298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Sie 2018
6.6

Prix raisonnable pour NYC. Cependant, elle reste un lieu pour dormir seulement. Aucune ambiance, pas de proposition d’activités et salle commune absolument pas accueillante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2018
5.1

One of the worst hostels I ever stayed. The staff is rude, not friendly and it seems all the time that they don’t want to be there. Strongly not recommended for solo travelers , since there are not activities in the hostel and you end up by yourself all the time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mariejanning9065
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2018
3.7

Die Lage des Hostels war gut. Sauberkeit war zu bemängeln. Mein Bett war umgemacht und dreckig (Benutze Ohropax& Müll), musste es selber mitten in der Nacht noch beziehen. Das Badezimmer war auch ziemlich dreckig. Mitarbeiter waren auch nicht sehr freundlich. Allgemein haben wir uns in dem Hostel nicht wohl gefühlt und es herrschte keine schöne Atmosphäre. Auf jeden Fall nicht weiter zu empfehlen!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • sebastiandiaz886268
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Sie 2018
6.6

Zero atmosphere, staff it’s not so friendly. No tea o free coffee, WiFi works good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sie 2018
9.4

Value for money hostel. Wifi available and the washroom/ shower is conveniently located within the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2018
4.9

The room we got was very noisy due to the constant running of subway. I could hear people outside the streets talking and in the hall at 2-3 am. I guess this room didn't help with any noise cancellation whatsoever. No breakfast provided. There's not a lot of places to go near the hostel except that there are two subway stations for you to roam out. The blanket I got had a terrible smell, and the pillow got coated with something similar to that of raincoat so it was rough and made a lot of noise

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • shaughnessymedia9078
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2018
10.0

I loved my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2018
9.1

Je reviendrai de cet endroit. Un peu de bruit de métro mais pers que rien quand on a bien reçu. Le lit très propre. Je suis presque étonnée.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2018
10.0

Excelente lugar para hospedarse. Está limpio y ordenado. Cerca de Manhattan y de la estación del metro. Muy agradable ambiente, muy amables. Excelente experiencia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2018
6.3

The hostel was ok. It was located very close to the metro station which makes it good. The beds are small and if you were situated in an upper bed forget about contacts for your phone. There was a lot of noise from the street and mosquitos. Also, there was one problem with a customer payment and they were making a lot of noise.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×