Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Plug Inn Montmartre by Hiphophostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 4232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 4232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Paź 2018
8.0

Great location; steps away from the trendy restaurants and bars. Everything is super small: the elevator, bathroom and toilet. Can't move around.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2018
8.9

good location, next to touristic places and easy to reach with public transport (metro/bus). The staff very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • milleto2000
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Paź 2018
6.0

Bem localizado em montmatre, mas falta segurança, valor alto para a qualidade dos quartos, não fornece muito suporte de opções na cidade em alimentação, vida noturna e lugares perigosos, quando perguntado. Só se for pelo valor "barato" em relação aos outros. Melhor ir de airbnb.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2018
8.0

Too small rooms!! I didn’t have space to open my luggage. Bad mattress. Few options in breakfast!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ShayCzarkie
  • Izrael, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Paź 2018
8.0

The location is amazing, near a lot of nice cafe's and resturants and there's two metro station about 5 minutes from the hostel. I wish there was a common room so you could meet other people but all in all the hostel is good but small and very compact.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • silcaccia
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2018
8.3

Sistemazione funzionale, personale gentilissimo e disponibile. La stanza era piccola, come il bagno, ma del tutto normale per un hostel. La sala per la colazione molto piccola, a volte si doveva aspettare in piedi. Nel complesso buono!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2018
9.1

i think its a great value for money. the rooms are small, the shower is very small space, the elevator is very small and we was in the 5 floor, but its nice and cozy. the staff is very nice and helpful. and the breakfast was simple, Baguette and croissant but lovely. we had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2018
9.7

Excelente hostel para passar uns dias e conhecer a cidade de Paris! Localização perfeita, com estação de metro a 3min a pé e imensos bons restaurantes por perto. Fiquei num quarto twin onde tínhamos casa de banho privada, e todos os dias era feita limpeza do quarto e deixavam novas toalhas de banho. O pequeno almoço consiste numa baguete e um croissant, com café, sumos, cereais e geleias à discrição.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jess4864353
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Paź 2018
8.3

The hostel is located in the centre of the Montmartre district. It is an easy walk to a metro station and was very easy to get to everything we wanted to see. The room was smaller than we had expected from the photos , however it is Paris so there is not a lot of space so that is expected. The staff were helpful when we needed boarding passes printed/advice on getting around the city. It is definitely not a party hostel, very quiet atmosphere but I would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • taylorandadam1645
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Paź 2018
7.1

This was my first hostel stay so, I’m not sure exactly how it rates. We stayed in a 6 bed room, me and my boyfriend. Towels from a previous guest were left all 3 nights of our stay. My boyfriend switched beds to be in one closer to me and the sheets weren’t changed or washed. I realize hostel breakfast is limited but our last morning my boyfriend was running late and I asked to take a croissant for him and the woman refused. Staff nice other than that and fine place. GREAT LOCATION!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×