Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 51 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 51 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2018
9.7

I spent a couple of nights there. Sebastian was really friendly. He offered us to pickup us at the station even we were coming by car. It is a place with a very good quality/money relation. REally good place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you!!

  • reeceeddy1465
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2018
10.0

Host was lovely! We arrived 2 hours earlier than check in and were exhausted from travelling and he was happy to let us in and make us feel very welcome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks guys!!

21 Mar 2018
9.4

We thoroughly enjoyed our stay here! Location was in a quiet area near a park and only a short walk from a tram stop. It took about 25 minutes to get from the Centraal station to the tram stop. The apartment itself was cute and had everything we needed--Sebastian was incredibly nice and helpful as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you:)

1 Lut 2018
9.7

Estuve 3 noches y 4 días en Parkside B&B y todo resultó excelente. Nos dejaron quedarnos algunas horas más, dado que el próximo huesped llegaba por la noche. Teníamos a disposición, además de la habitación y el baño, una cocina con heladera y todo lo necesario para cocinar, si bien no la utilizamos. Nos recibieron con algunas frutas, tes y galletitas y nos indicaron como llegar al centro y que podíamos hacer. La ubicación es muy buena, a 20 minutos de los museos y otros 15 del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias!!

19 Gru 2017
10.0

The place is clean and tidy, fully equipped, We felt really at home. The staff was helpul. Stayig there added bright tmotios to recognize the city as a very friendly and special place to go. I rcommend Parkside B&B to those who feel for homey and calm atmosphere in a big rapid city. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

bol'shoye spasibo!!

  • Ysh39
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2017
9.1

Very friendly staff and good value for money. Self catering facility was satisfactory (no oven) and amenities around the location were very good. I would definitely recommend it to travellers on a budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • louisecvotrubec7759
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2017
9.1

Big cosy room with snacks provided. Kitchen with fridge & stove. Tiny clean bathroom. A kind helpful host. Quiet neighbourhood. Shops and tram to City nearby. Asian Restaurand with some vegan food nearby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andresarpi27
  • Ekwador, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Lis 2017
9.4

Best place ever, a little far from center, but really recomended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2017
7.1

Sebastian took very good care of our needs and is a friendly host. The furniture and facilities are not new, and some are not in the best condition, however, all was functional.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lis 2017
9.4

Man kommt mit der Straßenbahn ohne Probleme in die Stadt. Parken ist am Sonntag umsonst. Besitzer ist sehr freundlich und hilfsbereit. Die Matratze müsste härter sein. Die Lage selbst ist auch schon sehr toll.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Danke!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×