Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jesspolledri
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2018
9.4

Cute little apartment in a great neighborhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you!

  • clarissaschiffer7898
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2018
8.9

Ich kann die Unterkunft nur empfehlen. Hier ist man genau richtig, wenn man Amsterdam richtig erleben möchte. Der Gastgeber Sebastian ist ein total netter/ hilfsbereiter und ein cooler Typ. Die Lage ist sehr gut, den es befinden sich zahlreiche Geschäfte und Bars in der Nähe. Außerdem hat man eine super Verbindung in die Stadt. Daumen hoch !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank!

9 Cze 2018
9.7

My husband and I stayed for two night here and we loved it. It takes about 20-30 minutes to talk from the apartment to the beginning for the center. The room was very clean and nicely kept. There is a great little supermarket very close by, where we could but food and drinks to have at the apartment, also there was a big variety of some very nice restaurants. We were able to take Sebastiaans boat around the canals, that was great. Sebastiaan couldn't be any nicer and helpful. 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you, it was nice having you!!

  • jpkbzas6003
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2018
8.6

Small cosy place. sebastian, the owner, is great. The bathroom is a bit small and some of the furnitre is due for a change but i would still strongly recomend this place to anyone looking for a more home like stay on a location which is easily accesible by public transport yet away from all the fuzz.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you!!

  • roxielevi479
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2018
9.1

Had a brilliant stay would recommend deffo going back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Bscgoncalves8657
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2018
8.6

Geweldig verblijf! Zeker een aanrader!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Super bedankt!

  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2018
9.7

I spent a couple of nights there. Sebastian was really friendly. He offered us to pickup us at the station even we were coming by car. It is a place with a very good quality/money relation. REally good place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you!!

  • reeceeddy1465
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2018
10.0

Host was lovely! We arrived 2 hours earlier than check in and were exhausted from travelling and he was happy to let us in and make us feel very welcome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks guys!!

21 Mar 2018
9.4

We thoroughly enjoyed our stay here! Location was in a quiet area near a park and only a short walk from a tram stop. It took about 25 minutes to get from the Centraal station to the tram stop. The apartment itself was cute and had everything we needed--Sebastian was incredibly nice and helpful as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you:)

1 Lut 2018
9.7

Estuve 3 noches y 4 días en Parkside B&B y todo resultó excelente. Nos dejaron quedarnos algunas horas más, dado que el próximo huesped llegaba por la noche. Teníamos a disposición, además de la habitación y el baño, una cocina con heladera y todo lo necesario para cocinar, si bien no la utilizamos. Nos recibieron con algunas frutas, tes y galletitas y nos indicaron como llegar al centro y que podíamos hacer. La ubicación es muy buena, a 20 minutos de los museos y otros 15 del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×