Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old Town Kanonia Hostel and Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Sty 2018
9.4

Everything was fine for me. The staff was friendly and helpful. It's small, but thats because in the old city. I'd definitely come again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Gru 2017
9.4

We stayed in an apartment and we loved it. The location and the facilities were great. We also got excellent service during check-in and check-out. Our only problem was with the electric kettle which had not been cleaned after the last visitor and therefore had mold in it. Otherwise everything was amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2017
8.3

Booked private room but got upgraded to an apartment on arrival. In some ways would have been nice to be staying in the hostel rather that five minutes down the road, but the apartment is very spacious and still a good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Gru 2017
7.7

Only stayed here one night, good location only downer was no laundry facilities!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Gru 2017
8.9

We booked an apartment between 4 friends. Great location and the staff was very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Lis 2017
7.4

Nice hostel, great location, friendly and helpful staff absolutely worth the price !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2017
9.7

Wonderful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
8 Paź 2017
10.0

Perfect place. Loved it. No complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2017
9.4

We stayed in a double en suite. It was a nice room, good sized with clean bathroom. It is right in old Town, in a quiet area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
6.9

It was a bit of a hike from the reception to the apartment. Not as close as we expected from the booking page comments. The 2 room apartment that sleeps four was a bedroom with three beds and then an extra bed set up in the kitchen/eating area. Not impressed. Photos were, in my opinion, intentionally misleading. The main building where the reception is looked great and was ideally located. The apartment was a small one in a cold-war era square and uninviting building. Would not book it again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×