Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old City Hostel

21 Cze 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Maj 2018
10.0

Great hostel with nice staff. They will help you out with anything, just ask. The location is perfect and right by M1 tram! Would definitely recommend! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elystar679342
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Kwi 2018
7.4

Serkan súper amable y buena persona!!! El desayuno normal lo malo cobran el café americano a 5 tl cada uno y cada vez que te rellenas, no muy limpio que digámos, el baño no lo limpiaron nunca estuvimos dos noches! De ahí ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
29 Mar 2018
7.1

Excelente ubicacion y el hostel esta muy bien. Solamente tuvimos un problema que quisimos lavar ropa y nos dijeron que salia 5 liras turcas el kilo. Y cuando nos tenian que devolver la ropa y teniamos que pagar, nos dijeron 5 euros el kilo que es una locura y es 5 veces mas de lo que nos habian dicho. Cuidado con los turcos a la hora de negociar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • yamilaog2350
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Mar 2018
7.1

Tuve una buena estadía, lo único que muy chico, por las fotos parece mas grande. La ubicación es excelente, el desayuno es muy básico. El personal que atiende muy amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2018
3.7

Security and cleanliness are the main concern. Main door does not locked at all time making it is super easy for anybody to enter the hostel with whatever intention. Bedsheet not being replaced and not tidy. Bathroom feels sticky n disgusting. I share room with a bunch of ppl who doesn't care about their neighbours. Talking loud in midnite and early in the morning and banging door. Worse ever hostel experience for me Avoid this hostel if possible. In fact avoid to stay at any hostel in istanbul.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lut 2018
9.7

I was in Istanbul for few days while trying to find out more about turkish baths. The staff was very helpful and pointed me to the easiest way to reach from museum/restaurants/hamam/. Location is absolutely great, easy way to access everything. 2 minutes to Blue Mosque and Hagia Sophia. Definetely i would recomand it to any traveler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • engnoor936311
  • Jordania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2018
7.7

the hostel's location is perfect so close to sultan ahmet area but it's too small

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2017
9.7

This is my favorite hostel in Istanbul and one of my favorite period. Very cool old-feeling building with a lot of character. Cozy...indoor 'terrace' on top floor as well as a semi hidden little balcony above that which overlooks much of Istanbul (you can see the Blue Mosque! And the Taksim skyline...check it out at night!). Owner is a good guy and a real human being. Best location of any hostel in this city that I'm aware of (between Hagia Sophia/Blue Mosque and Cemberlitas/Grand Bazaar).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • malmukhtar
  • Irak, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2017
10.0

Very good hostel and great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eyhadmik8575
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Gru 2017
8.0

1층에(조식 먹는 곳) 카페(?) 라운지가 있어 투숙객들과 친해지기 좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×