Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Old City Hostel

20 Sty 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2017
9.7

This is my favorite hostel in Istanbul and one of my favorite period. Very cool old-feeling building with a lot of character. Cozy...indoor 'terrace' on top floor as well as a semi hidden little balcony above that which overlooks much of Istanbul (you can see the Blue Mosque! And the Taksim skyline...check it out at night!). Owner is a good guy and a real human being. Best location of any hostel in this city that I'm aware of (between Hagia Sophia/Blue Mosque and Cemberlitas/Grand Bazaar).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • malmukhtar
  • Irak, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2017
10.0

Very good hostel and great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eyhadmik8575
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Gru 2017
8.0

1층에(조식 먹는 곳) 카페(?) 라운지가 있어 투숙객들과 친해지기 좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Gru 2017
10.0

Excelente ubicación, la havitación amplia con su propio baño, la atención deo encargado de primera, solo el desayuno esta algo pobre, de bevida solo incluye cafe y leche, falta jugo o cuando menos agua, por todo lo demás esta excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2017
9.1

Ubicación, desayuno, personal Excelente nada que decir. Pero la limpieza de las habitaciones hay no más. Ósea las sábanas limpias pero no barren la pieza y como me di cuenta que había un vaso con basura adentro y estuvo así los 4 días que estuve. Y en baño también (no entraré en detalle) pero lo demás excelente. Consejo contratar a una persona que asee las habitaciones y baño!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • ciwanhalo7694
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2017
10.0

The hostel location is perfect. I would definitely recommend this hostel. It is very clean and staffs are so kind and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • slemantamerm2597
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2017
10.0

The best amazing perfect and comfortable hostel for all who love traveling and stay in a amazing center point of city, The old city hostel is in a center point of old historical İstanbul With a very helpful staff ,clean as perfect as everyone will like, perfect terrace with Very nice view of the famous blue mosque Very nice breakfast,. I really enjoy the stay in old city hostel, sure it get my place for next time , I recommend it for everyone who plans to visit İstanbul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2017
10.0

It has the perfect location at the center of the old city. Almost on main road. 1min for the tram. We could walk to all the historycal places. Very good stuff and the owner is very friendly and kind. Thanx for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Paź 2017
9.4

Très beau petit Hostel plein de charme, idéalement situé au centre du viel Istanbul à deux pas du grand bazaar, de la mosquée bleue et de la basilique Sainte-Sophie. Un très bon rapport qualité si on enlève la qualité du petit dèj (un peu light) !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Paź 2017
5.4

Do not stay here! The hostel manager is not to be trusted. I booked this hostel for 11 days instead of 4 days by mistake. I emailed the hostel 3 weeks before my stay explaining what happened and never heard back. When I checked in, the receptionist informed me I would need to pay for 11 days regardless. This is in violation of Hostel world’s cancellation policy. The manager refused to accept this. He harassed me for my entire stay pressuring me to pay the extra money. I felt very unsafe. SCAM.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×