Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Hostel Florence

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 1489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 1489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2018
2.6

Dirty and expensive. I do not recomend this hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Kwi 2018
7.7

It's close to the train station, so it is a good option if you're backpacking and want to stay just a few nights. To the city centre, it takes about 15 minutes from there. The rooms are ok, but I stayed one night in one with a bathroom that couldn't be locked. The best thing about this hostel, I think, it is that you can leave your luggage for free up to 2 pm and pay 2.50 EUR for the whole day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hamidsarah7157366
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Mar 2018
3.4

Je ne recommande absolument pas les chambres ne sont pas comme sur les photos tâche sur les draps une salle de bain pour 7 chambre et c'est effectivement infester de puce

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Mar 2018
8.6

good hostel for my one night stay in florence! room was very spacious and have a cute french window. it’s a bit far from the center of the city but a short walk from firenze smn if you’re arriving by train. receptionist was very friendly and even let me pay after check-in because their card terminal wasn’t working and i needed to get cash from an ATM. overall a great experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mariaemiliadavilabar4593
  • Ekwador, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2018
7.7

Buena ubicación! El hostel seguro y limpio. Recomendado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sapri-stiie4194
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2018
8.0

We had a car so it was perfect to sleep here and did whatever we wanted to. Parking is easy close to the hotel. Not many people so we had the dormitory for ourselves (couple). Coffee or tea free in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lut 2018
5.1

Estuve en el hostal solo 1 noche. No me gusto para nada. El personal de recepción muy poco amable. En las fotos se ve mejor de lo que es. Las habitaciones están cerca de la recepción pero no está en el edificio. La puerta que comunica todas las habitaciones está sin llave, por lo que también puede entrar cualquier persona y nadie se entera porque no hay personal en ese espacio. No tiene cocina ni lugares en común para los que se hospedan. El baño está bien, agua caliente. A 5 min de la estación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Lut 2018
4.3

Lo mejor del hostal fue la disposición y ayuda de la recepcionista que nos dio muy buenos consejos. La pieza no tenía calefacción y el baño estaba tapado y con un olor a desague asqueroso.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
25 Sty 2018
7.7

Microwave only. not near but not far train station. Clean . Some rooms outside the hotel in another building across the street. Was ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2018
6.9

location is close to the bus station but a bit of a walk to the city center beds are good and lockers are roomy i was here in the winter so the room was cold, but the shower had good pressure and was hot the whole time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×