Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Hostel Florence

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 1464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 1464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Sty 2018
8.6

Tenian un detalle con el agua caliente, se cortaba muy seguido mientras estabamos en la ducha. En cuestion de la cocina fue un poco incomodo salir a la calle y cambir de edificio para poder prepararnos, ya que en el que nos toco no tenia nada. El precio es algo elevado para lo que nos toco. Todo el staff fue muy amable y siempre intentaron ayudarnos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Sty 2018
4.9

Could be a lot safer in terms of lockup and protecting goods, atmosphere is really dead on this one and staff have no interest in being there or helping as well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Gru 2017
3.1

Periodo di capodanno sconsigliato!!!! Camere vecchie,parecchio sporche e una impregnata di fumo. L’ingresso principale 80/100 non si apre! SCONSIGLIATO!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Gru 2017
8.6

Un peu difficile a trouver mais bon emplacement / au centre ville propreté bien personnels souriants et simpa bref je le conseil

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • anthos9375010
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2017
7.7

Vicinissimo alla stazione, sono meno di dieci minuti a piedi. Il personale è disponibile e la camera condivisa è molto spaziosa. Prezzo imbattibile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Gru 2017
9.1

기업형 호스텔만 묵다가 처음으로 개인 운영 호스텔에 숙박하게 되었는데 굉장히 만족합니다. 위치도 역에서 가깝고, 조용합니다. 특히 샤워실이 넓어서 좋았습니다. 1박만 했지만, 날씨 여건만 따라 줬다면 몇박 더 하면서 피렌체를 즐기다 갔을 것 같습니다. 아래 리뷰의 일본인 단체 숙박을 경험하진 못했지만, 그 시기만 좀 피한다면 괜찮은 숙소인 것 같습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2017
2.0

Mi hermana y mi mamá me dijeron que el hostal estaba muy sucio y cuando pidieron cambiarse de habitación el encargado las trato muy mal, además no les devolvió solo una parte de lo que habían pagado por los tres días que era la reserva original, solo se quedaron un día es un hostal terrible, es la primera vez que calificó a uno mal, espero esto les ayude a mejorar el servicio.. nunca volverémos a ir y NO LO RECOMENDARE CON NADIE...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Paź 2017
4.6

buena ubicación si llegas en autobús o tren, cero ambiente de convivencia, baños nada espectaculares, difícil acceso debido a las recientes construcciones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Paź 2017
7.1

we came.here at 2am and staff still waiting for us which was very kind action. though the facilities and atmosphere are just fair.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • beseda-ayres4025
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2017
10.0

Wonderful hostel! Friendly and accommodating staff, super comfortable beds, beautiful rooms and a lovely atmosphere. I highly recommend staying in new hostel florence :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×