Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Namoa Hostel Vila Madalena

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • anniegoodwin4878
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lut 2018
8.9

The beds were really comfy and the showers were both clean and hot!! Breakfast was basic but was pleased with the hostel overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • romibarbareschiag2403
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2018
10.0

Hermoso lugar. Seguro. El personal muy amable y atento. Las instalaciones impecables. Confortable y cerca de muchos sitios de interés cultural y recreativo. Disfrutamos.mucho la estancia y esperamos poder regresar. Conocimos gente maravillosa con la que pudimos compartir estupendos momentos. Romi .Córdoba. Argentina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
4 Lut 2018
7.4

Average stay. Close to the metro station but not a lot else. Clean with a good kitchen. Not very friendly staff. High level of security

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2017
8.6

UM bom hostel mas o WiFi nao funciona nos quartos ou nas areas comuns. O único lugar onde o wifi realmente funciona eh na recepção

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danirom1990517
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Gru 2017
6.0

I've meet many nice persons who working there, the spaces (like kitchen, dyning room) are good and the price is not high; the place is safe by the street. Somethings that i didn't like: nothing to say about the cleaning of the bathroom but the room was dusty, maybe it's difficult to remove them but i found a bed bug in my backpack (was my first hostel) and i think that they should do something; one night in the week the owner made a grill with his friends and they continue until 1:00 to be loud.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lis 2017
6.3

The hostel could be great but there was a big problem. We slept in the big room with 8 brazilian workers. They used to wake up really early doing big mess and go to sleep really early. We didn't spend good time in that hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rafamorley
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Paź 2017
9.1

Bem localizado, 10 mim do metrô, bairro ótimo, muitas opções ao redor. Limpeza em dia, staff atencioso e prestativo. Recomendado, inclusive para grupos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
9.1

Equipe educada, disposta a ajudar, quartos simples mas com o que precisamos, ótima localização do hostel, perto de comercio e barzinhos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×