Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mora International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • gerardohostel
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sty 2018
8.9

Ambiente joven

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
26 Gru 2017
7.7

The hostel is only a 5 minute walk from the bus terminal what makes it very easy to reach. Also the local public transport is just around the corner for trips to the Vineyards. It lacks some atmosphere And very little people stick around during the evening. Despite the name most of the people around here are from Argentina then from elsewhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2017
7.1

Wonderful backyard and a well equipped kitchen. Unfortunately the staff doesn't really care about non-spanish-speaking guests. I asked for Christmas if something was going on. I was told girl that nothing will be in this hostel but an asado will be served at another hostel. When I came back in the evening the staff cooked an asado. The staff was not motivated or helpful at all. Breakfast was average, rooms always clean. Sad because it has potential.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Gru 2017
10.0

people lovely, rooms nice and with lockers, toilets clean and with hot water, breakfast included and nice, very lovely outside area

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Gru 2017
6.3

OK hostel in a decent location, near the bus station and centre of town. Staff were not very helpful and seemed more interested in hanging out with their own friends than helping guests. Showers and wifi were fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Gru 2017
8.3

Small hostel, basic dorms and nice atmosphere. The staff were very friendly, and theres a cat hanging around, which is great if you miss your pet! Backyard is very cosy. Bunkbeds were a bit noisy, and the bathrooms could have been cleaner, but I have seen worse. The location is perfect, in a quiet street, but close to city center and bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • josefortino901985
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2017
9.1

Muy buena ubicación, atención y buena onda de la gente. Linda experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2017
8.6

Muy lindo el hostel, muy limpio. Podrian mejorar las camas. La atencion de todos los chicos que trabajan alli fue excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Gru 2017
9.1

Nice hostel with big garden. Room was clean and showers were hot. Breakfast is quite simple. They offer some nice tours at the hostel and the cat is naughty but cute. Close to the bus terminal and plaza españa as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
2 Gru 2017
8.9

Great hostel. Only had one night, would like to have stayed longer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×