Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Maverick City Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • beccasteel
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Lut 2018
9.1

Lovely staff! We had a private room, which was spotless, and the atmosphere in the communal kitchen was nice. There was no washing facilities that we could find, which was a bit annoying. Not a terrible location, but need a bus/tram to get to the typical tourist sites.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dimobradovich1609
  • Serbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2018
9.1

Excellent value for money. The staff was helpful and nice. The rented garage spot was great. Definitely booking the Maverick again. Suggestions: - maybe add Nes coffee in the kitchen (paid or not) for those not drinking filter coffee - Multiple parking garage keys (with deposit or not) - WiFi could be better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2018
9.7

Amazing hostel! Perfect location, helpful staff, and social atmosphere without being too loud. Bathrooms could be cleaner but otherwise this place is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Lut 2018
10.0

We had a room in a private dorm. It was clean, quite and we enjoyed our time at the hostel a lot. Good location with friendly staff and cool programme at the evening!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2018
10.0

The staff are very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2018
8.6

Helpful staff, modern hostel with good quality facilities. Lacked a sociable atmosphere and bathrooms could have been cleaned more frequently.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Lut 2018
10.0

뭐가 나무랄데가 없는 숙소였어요 진짜 추천합니다~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Lut 2018
9.7

I crashed here for a night before my flight back home. The place was pretty lively and clean. The staff were pretty friendly and yes the price was economical.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hgattolin9630
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Lut 2018
10.0

Situado en el corazón del barrio Judio, a unos minutos del centro de la cuidad, con un internet que no es el mejor pero se puede usar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2018
9.4

중앙역에서 걸어서 3분정도!! 위치 정말 최고구요 체크인도 비밀번호만 누르면 되고 보안 좋아여 아 다만 원래 체크인 시간보다 일찍 도착하면 짐 맡아주는 곳이 따로 없어서 중앙역 보관소에 맡기셔야해요!! 시설도 엄청 깨끗하고 좋습니다ㅎㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×