Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Little Bucharest Bar & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 355 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
28 Gru 2017
7.1

I really loved the location of this hostel, very central. Also the staff is friendly and helpful. The things that could be improved are defintely the showers. Some didn't work or cold water all the time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2017
10.0

Best place ever 😍 Staff is so nice you will be so pleased that you picked this place . I 100% recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hakan_95_39884
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Gru 2017
8.6

Staff is helpful but some of a bit cold and cleaning is a bit problem because shower was bad , hopefully there was hot water

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Gru 2017
6.6

Great location. Friendly staff. There were a LOT of drunk people making lots of noise. The bathrooms smelled

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2017
9.4

great place to stay in! awesome location and stuff, cleanliness of the facilities pretty decent. a very cozy place, would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lis 2017
9.1

Great hostel, friendly staff, very helpful, awesome location. Bit noisy at night due to parties on Street below.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aclfernandes
  • Portugalia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lis 2017
6.0

The bathrooms were horrible, specially the showers, that didn't even work! We complained about the shower but no one did nothing. There was only one shower for girls for our entire floor (the one that didn't work!). The kitchen was ok. I would only recommend it for the location, that is really in the center

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Lis 2017
7.4

to be honest, its a dump. the toilet and the showers are really bad and it's not a come place to be in. but it is in the old city and it's cheap...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Paź 2017
9.1

I bagni hanno tutti le chiusure rotte e quindi e' un problema

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Pelmenis
  • Łotwa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Paź 2017
8.9

Amazing location. Very good price for dorm room bed. Staff was very nice. Toilets on my floor were not great. Only 1 of 3 could lock. Kitchen could do with more things like a kettle, more cups, etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×