Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Le Foyer Hostel Arequipa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Sty 2018
10.0

Great hostel with the best location. However, the rooms with a balcony are very noisy at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2018
4.3

Extrêmement bruyant, musique, cris, kalxons, chansons, siflets à longueur de la nuit, rien pour nous accommoder sauf des bouchons d’oreilles.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Sty 2018
9.7

Great place, lovely view and very responsive and attentive personal. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2018
6.6

This is more a hotel then a hostel. The 3-persons dorm is more like a small hotelroom. What I didnt like was that during my stay there was only one toilet available and the toilet and shower were not kept clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Gru 2017
8.9

Very quiet. The bar had a non inviting vibe But the place was nice for a quiet few days

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lis 2017
10.0

Beautiful colonial style hostel located in the center of town near all the shops and eateries. The rooms were very clean with beautiful balconies. Beware of the noise, if you are sensitive to sleep, request a room away from the main intersection as the cars honk through the night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2017
7.7

Decent hostel which is close to everything around the main square. Good value for money however is can get quite loud at night with all the bars and restaurants close by. There is also a lot of construction around the area which caused for early morning construction noise. Staff could speak better English. Overall, decent stay for a decent price for a private room for a few nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Wrz 2017
8.0

very noisy if you have one of the rooms with a verandah overlooking the street, we had to move due to only about 2 hours of sleep. the staff found us a much quieter room

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2017
9.4

Nice and helpful staff especially with regard to booking trips. We booked a colca canyon tour, which we warmly recommend. Stuff speaks good english. Breakfast on the rooftop is top!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
8.0

Me parece un buen hospedaje, pero el personal debe ser más atento con los servicios, la limpieza del baño. El desayuno podría ser un poquito más contundente. En general todo bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×