Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Villana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • cesarlfilho25
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Sie 2018
8.9

Staff is friendly and the environment is really cool. Prices are fair! I would definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • RebiKopp
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Lip 2018
6.9

Leider bin ich durch zu starke Klimaanlage krank geworden. Sonst schönes Hostel und nette Mitarbeiter, Frühstück ist inbegriffen aber nur ei und keine pankakes (die sind extra zu bezahlen). Ein zimmerkollege hat einen starken elektronischen Schock von der Steckdose bekommen sodass sein ganzer Körper zitterte. Und der whirlpool war defekt. Bei den damenduschen gibt es Vorhänge als sichtschutz welche ich als nicht sauber empfand.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lip 2018
8.0

The dorm is really nice with comfy beds, outlets & lights at each bed, & plenty of space. The pool is tiny but that’s fine and the bar has good specials. You have to get a ticket for breakfast from the front desk then give it to the kitchen staff, which they don’t really explain. Friendliness of the staff is inconsistent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2018
8.9

My only real complaint is that there weren't many people there. Otherwise it was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • luislukaschek1728
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2018
8.0

Man muss zwar für alles extra zahlen (Handtuch, Wasser auffüllen wird pro Milliliter berechnet), es ist nicht viel los und das Frühstück ist sehr spärlich, aber man kann ganz gut entspannen und es ist sehr gut gelegen. Gut für einen Zwischenstopp.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • oscaorjm
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lip 2018
9.4

Excelente lugar para descansar agradable, buenas camas. Muy excelente ambiente. Recomendado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
9 Lip 2018
8.6

Un hostal muy bueno; buena ubicación, muy central; habitaciones grandes; baños y duchas limpios; cocina equipada, pequeña piscina; personal muy amable y dispuestos a ayudar para hacer tours (Ciudad Perdida y buceo). Recomendado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • npanderson866816
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lip 2018
5.4

Nice enough if you want a party atmosphere. Started playing chart music very loud at 4pm, asked if they could turn it off or down (they eventually, reluctantly did) we got a slightly frosty reception from the staff, though only 2 people around and the music seemed unnecessary. Asked if we could have a refund as it wasn't clear that loud music would be played but was refused. We eventually paid to stay elsewhere to avoid the loud music into the night where we were offered free bag storage too.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jenny_lindner20032787
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Lip 2018
8.0

Super süße Location und die Leute sind super hilfsbereit und Bett. In den Zimmern ist es in der Nacht super kalt, da die Klimaanlage leider nicht selbst regulierbar ist. Im 4er Dorm gab es keine Möglichkeit Handtücher aufzuhängen. Haken sind ein MUSS für backpacker. Für die Mädchen gibt es nur ein einziges Waschbecken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Cze 2018
9.1

Great location and helpful staff. 3 bed private was very nice but a little pricey. Overall would absolutely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×