Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Villana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Paź 2018
7.7

It was ok. Breakfast was nice, WiFi didn’t work well when we were there. Loud area at night. Staff was fairly friendly. Average experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • hugo_104952929
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2018
9.4

Excelente ubicación, las habitaciones muy limpias y cada cama con su luz de lectura y conectores. Excelente opción para estar en Santa Marta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Wrz 2018
9.7

Amazing hostel ! Staff very friendly! Really good atmosphere and good cocktail Saturday night, we had an open bar for 35k 👌🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2018
10.0

Fue una experiencia muy bacana, los de staff son muy amables, son eco-conscientes, impecable lugar, la cama muy cómoda, la almohada, cerca de sitios de interés restaurantes, plaza san Francisco, discotecas, bars, y cerca de diferentes líneas de buses para ir a cualquier lado de la ciudad, sin lugar a dudas, volveré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tus generosos comentarios! bienvenido siempre a tu casa fuera de casa!

  • CaitHanstock3003
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Wrz 2018
9.1

Great hostel with aircon after 7pm. Pool was pretty small (more of a jacuzzi) but did the trick. Great breakfast on a morning and clean safe rooms. The only thing to add was that they charged us for an extra night that we did not stay in the hostel for - this problem was resolved after a long discussion with the staff but just make sure you take a note of what you buy and check on your tab at the end to make sure they don’t over charge you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your feedback. We do make mistakes from time to time but we're not in the business of overcharging. We're glad your issue was resolved and know you're most welcome to visit any time!

26 Sie 2018
9.4

A penas estábamos de paso, pero el sitio es muy chulo y está muy limpio. El desayuno generoso y el staff muy atento. Volvería ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hey gracias por lo de chulos! un placer tenerlos, esperamos que vuelvan!

  • fernandezdcarolina5499
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Sie 2018
10.0

Excelente experiencia, muy buena ubicación en el centro de Sta Marta, gran ambiente, la pileta y los sillones permiten relajarse. Habitaciones modernas con aire acondicionado. Personal muy amable. Sin dudas volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu generoso comentario! siempre bienvenida a tu casa fuera de casa!

19 Sie 2018
9.1

El lugar es bonito y céntrico, la atención es buena, alrededor bastante comercio y el malecón. A tan solo 1 cuadra, el andador donde podrás seleccionar algún lugar para comer y bares por la noches. Lo único a mencionar es: el bar está abierto hasta tarde y la música estuvo fuerte. En el área de cocina solo puedes usar el refrigerador.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola. Gracias por tus comentarios. Tomaremos nota sobre el volumen. Nos parece raro lo que dices de la cocina. Tenemos una cocina exclusiva para huespedes con nevera, hornillas, microondas, vasos, platos, ollas, etc. Gracias de nuevo por tu review!

  • cesarlfilho25
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Sie 2018
8.9

Staff is friendly and the environment is really cool. Prices are fair! I would definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your feedback. Welcome any time!

  • RebiKopp
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Lip 2018
6.9

Leider bin ich durch zu starke Klimaanlage krank geworden. Sonst schönes Hostel und nette Mitarbeiter, Frühstück ist inbegriffen aber nur ei und keine pankakes (die sind extra zu bezahlen). Ein zimmerkollege hat einen starken elektronischen Schock von der Steckdose bekommen sodass sein ganzer Körper zitterte. Und der whirlpool war defekt. Bei den damenduschen gibt es Vorhänge als sichtschutz welche ich als nicht sauber empfand.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Will take note of your comments! Thank you for your feedback!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×