Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jugendgästehaus Lichterfelde

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1149 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1149 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • andgc_96907
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Cze 2018
6.0

Não pode usar a cozinha e não tem nem microondas. Funcionários fantasmas, nunca tem ninguém. No quarto nao tem como trancar as coisas. Perto do metro, mas longe de tudo. Cama e café da manhã bons (Só isso).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • italiaalvarezg1230
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Cze 2018
8.9

The staff is AWESOME, really helpful and kind. Is kinda far from the city center but you have a subway station right a few steps from the hostel. The breakfast is really well served. They could use a little bit more cleaning on the showers and a common area. Its a very quiet place to stay and sleep well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Cze 2018
8.0

El hostal es muy limpio, la habitación en la que me quedé tenia seis camas y era amplia, los baños muy limpios, no tenían microondas, la zona común es el jardín trasero, queda un poco lejos del centro de la ciudad. En términos generales me gusto el hostal, el precio fue muy bueno también y más porque tenían desayuno incluido. Las personas que atienden eran muy amables, si me volvería a quedar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Cze 2018
8.6

Close to metro but takes you halfhour to get to the centrw. But it is cheap (for Berlin) and a good breakfast! The people were very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2018
9.7

amazing place, felt like home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Maj 2018
8.0

+Cleanest hostel Ive stayed in, including bathroom which is rare in hostels! +Bed wasnt overly comfortable but just fine for a few nights and the room I was in wasnt too hot even though it was outside -Wifi just didnt work at all on the 2nd floor. -No locker facilities in the dorm. +/- Cheap guesthouse feel rather than a social hostel so depends what you want. +V. near to Sbahn + food places but not close to tourist spots. +Lovely staff but they are rarely there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marianaquinterot103453
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2018
9.4

Durante mi estadía en el Hostal nos fue súper bien, el desayuno era rico, los cuartos y los baños eran limpios, el lugar era cómodo y el personal era muy bueno, lo disfruté mucho y es apenas para lo que un viajero necesita! Bueno bonito y barato! Lo único es que si queda un poco lejos del centro de Berlín pero de todas formas hay una estación de S-Bahn al lado del hostal lo cual lo hace más fácil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2018
10.0

I had a great study, the breakfast was very good, the room clean and the stuff was friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Metze
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2018
9.1

I really liked that there are the public transportation stops (S, Bus) beside the hostal, I could reach the Centre in 18 minutes. There are restaurants and supermarkets near by as well. The atmosphere was kids friendly, and the included buffet breakfast is a nice plus. I will stay there on my next trip to Berlín definitely :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, thank you so much for the nice reply! We are happy that you had a good time and hope you will visit us again soon. Best Your Ju-Li Team

28 Kwi 2018
6.9

Hostel staff was really nice, breakfast was good as well. Really close to the S-bahn to head into Berlin, about a 20 min ride to Brandenburg Tor. If you’re looking for a place to sleep and sleep only, this is the hostel for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×