Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jugendgästehaus Lichterfelde

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • thefrenchfawn
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Paź 2018
5.1

Front and back doors are left unlocked all day and night which wasn’t great for safety. Luckily we brought our own bed linen because they charge 3euros per bed per night for linen. They offered self catering facilities but the facilities are a bare minimum with nothing more than plates and a microwave.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • sandeshshetty857579
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2018
8.3

The stay is good. Well maintained,calm and very clean room. You need to pay additional 3 euro for blanket.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2018
9.1

Awesome place! Interestingly no other in my room, I had all the room to myself.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • theckmann6441
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2018
8.9

Günstig, sauber, sicher. Leider waren morgens die Duschen eiskalt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für die nette Bewertung. Leider hatten wir gestern wirklich ein kleines Problem mit der Heizung und demnach auch mit dem warm Wasser. Vielen Dank das Sie uns direkt darüber informiert haben uns wir es somit schnell beheben konnten. Wir hoffen Sie denken bei Ihrem nächsten Aufenthalt wieder bei uns.

  • raymondsrich799380
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2018
8.0

В шестиместном номере с завтраком за 16 евро/сутки - за такие деньги вполне достойный вариант. Очень удобная транспортная развязка, рядом автобусная остановка, в 50 шагах станция S-Bahn, откуда можно уехать в любую точку Берлина. Убирают каждый день, но не всегда чисто под кроватями и в углах. Также надо чётко соблюдать время выезда (10 ч), чуть задержишься, убедительно попросят.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • cindy_wolf93671
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2018
8.0

Das Jugendgästehaus liegt etwas außerhalb. Innerhalb von wenigen Minuten ist man aber schnell an der Sbahn Haltestelle und kann alles anfahren. Bis in die Stadt fährt man ca. 20 - 30 Minuten. Das Personal ist sehr freundlich. Das Gebäude ist sehr hellhörig. Im großen und ganzen war es sauber , jedoch müssten die waschbecken im Gemeinschaftsbad dringend entkalkt werden . Das Frühstücksangebot war gut frisch und lecker. Preis Leistungs Verhältnis ist super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Wrz 2018
8.9

The hostel staff were very friendly and helpful on arrival. The room was spacious and comfortable and both the room and shared bathroom were clean. There were multiple power sockets and a strong wifi connection. I wish there had been a safe for valuables but actually the hostel itself did feel safe and secure. The location is about 25 out of town but directly beside a train line with easy connections!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dilgeaydin1557
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2018
9.4

Loved this hostel! If i visit berlin again, this will be my go-to without giving any thought

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Wrz 2018
9.1

Everything is great. Its just beside the metro station. Place is clean and maintain. Breakfast is simple and great. Good sleep is guaranteed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2018
8.0

apparently all the keys open all doors , because some other guests accidentally opened the door of my room and it was really uncomfortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, iam very sorry that you have made this experience. The keys do infact NOT open all the doors. Iam very sorry about the inconvience! It was a human mistake since my colleauge forgot to lock one door. We sincerly apologize.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×