Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Sova

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Wrz 2017
8.9

Really liked the people running this hostel. We talked to them and so much welcomed and actually wanted to talk more and more. They also accept to pay our fine (parking out car in the wrong place) for us to save our time for Travell more! Thank you ✌🏻

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
8 Sie 2017
8.0

Staff are nice. Lockers are a decent size. Really hot rooms though, with no fans or air-con. Not much atmosphere, but maybe that was just timing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lip 2017
9.1

Stayed at this hostel for EXIT fest. Amazingly welcoming owners. Felt so at home here. Superb location close to the castle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Lip 2017
9.7

Great hostel in a perfect location in city centre with a wonderfull people working there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 40 Recenzje
1 Cze 2017
6.3

Nice staff, the bathroom were clean. Excellent location The kitchen is kind of small but I didn't use it and no one used it either. My big BIG problem was that the first night was impossible to sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Maj 2017
8.6

Plusses: Great location close to the old town square. Strong, reliable WiFi. Graciously helpful staff. Clean, with towels supplied. Minuses: none I can think of. Note: On second floor When I checked out in the morning, nobody seemed to be around, so I left the key on the desk with a thank you note.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jussihavela3966
  • Finlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Maj 2017
6.0

The location of the hostel is perfect, right at the heart of the city. Staff is also really helpfull with parking, laundry and everything else. It truly shows that this place is run by heart. Unfortunately there were couple of 'buts'... The worst thing was the smoking inside. Especially kithen and common room are smelly and bit woren out. Another major discomfort was the noise. Partly we might have had bad luck as there was big group making noise until 2 am and starting all over at 7 am...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Maj 2017
10.0

Welcoming hostel with comfy beds and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×