Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Santa Monaca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 4245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 4245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sty 2018
3.1

Place cut cost in every possible way. Misbooked our room, and several others, and had terrible internet, shower facilities, and a 3am curfew so you can't party late. Wouldn't return.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sty 2018
5.1

a very bad Kitchen. The hostel is very well situated, but no cozy at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2018
8.9

La ubicación es muy buena, a un paso de todo lo importante de la ciudad. El hostel te da un mapa muy bueno y la llave de la habitación. Las habitaciones tienen lockers. Además la señora que atiende a la mañana habla varios idiomas. Los baños tienen poca privacidad. El desayuno no está incluido en el precio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Sty 2018
7.4

For that price, the hostel it's good choice. However, if you are planning to rest, the biggest room isn't for you because whole the night there is people going in and going out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jmarkb125789
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2018
8.9

Pretty good hostel - clean, nice staff, good facilities, and nothing surprising when I got there. Our room smelled pretty bad, but that's because no one thought to open a window until our second night there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mlcastroj4753
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Sty 2018
7.7

Vincent in reception was amazing really helpful. The hostel is cheap and really simple rooms in a big building

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • soficafaro8439
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2018
9.4

Excelente hostal!! Me volvería a alojar sin duda alguna, personal muy atento, atmósfera súper agradable, limpieza muy buena, cocina a disposición a partir de las 7 am ... Perfecto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ChesterKing
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Sty 2018
9.4

Location, atmosphere, cleanlines, facilities everything is fine and the staff is super helpful and friendly. Without his help I will definitely miss my bus. Too bad I didn't ask for his name. If they provide breakfast will be perfect XD. Strongly recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • oliviaaureliano1680
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2018
8.3

Localização muito boa! Recepção muito prestativa, ligar com muitos jovens e estudantes de erasmus, tem uma atmosfera muito legal e muito boa para conhecer pessoas de todo o mundo, os quartos eram grandes porém as camas eram pouco confortáveis e os lockers não funcionavam bem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • danieldagostim2571
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Sty 2018
8.3

great hostel for travelers (mixed room)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×