Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Prague Tyn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4068 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4068 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2018
3.7

Tuvimos una pésima experiencia. En primer lugar los baños son muy pequeños y están fuera de la pieza. Y en segundo lugar, hubo un incidente con un grupo de gente, y el hostal no pudo hacerse cargo de la situacion, lo que implicó que tuviéramos que irnos. Muy poca seguridad.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Kostaryka, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2018
9.7

Great staff. Received great advice, say hello to Agné on my behalf

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2018
8.3

Best location imaginable; literally next to the old square. Reception couldn't have been nicer. Breakfast was basic but comprehensive; drinks, cereal AND a prepacked sandwich (very convenient and portable lunch). Unfortunately the kitchen didn't have the can opener I needed, but everything else was well equipped. Fab beanbag chair, and a luggage cage within the already locked luggage room was very safe. 100% recommended - rare to find a hostel this central with kitchen and breakfast! Comfy beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2018
8.9

Das Hostel hat eine tolle, sehr zentrale Lage, die Schlfsääle sind mir Schließfächern ausgestattet und die Mitarbeiter sehr freundlich. Allerdings gibt es pro Stockwerk nur eine Toilette, in einem winzigen Raum wo man kaum Platz zu sitzen hat. Alles in allem waren wir aber sehr zufrieden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Paź 2018
8.6

Good location, staff was not very friendly but helpful regardless. Hotel was very noisy. Unfortunately, some guests did not have any consideration for others, this is not the hostel's fault but they could enforce the quiet times more strictly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • frglezp851
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2018
8.0

Tuvimos una estancia muy buena en el hostal TYN, buen ambiente y todo muy limmpio, incluso la localización es casi perfecta. Lo único malo ha sido el número de baños por personas ya que es bastante reducido, mucho diria yo y también nos deberian de haber avisado que habia que pagarlo en efectivo al momento de la llegada y en coronas. Tampoco fuimos avisados que teniamos que dejar una fianza hasta el momento que llegamos al hostal, estos son detalles que se podrian corregir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • linasvennerlind1906
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Paź 2018
6.6

Ok hostel, unfriendly staff. Great location tho.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nathanstevenmartin5131
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Paź 2018
6.6

I paid for a 6 bed room and was placed in an 8 (there’s a $ difference). When I told reception this they said they’d move me to a 6 bed room but we’d have to move rooms on our last night. The wifi constantly drops in and out and the “free breakfast” was a choice between 2 cereals. As well, in our wing there was 3-6 rooms of 6+ people and there was a single shower and single toilet. However, this hostel is in an excellent location. It was generally clean also but otherwise a disappointment

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Wrz 2018
9.7

Buenas instalaciones, staff amable ubicación cómodo pero banos muy pequeños y pocos toilet en pisos duchas incomodas por lo demás está bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2018
8.0

Cheap hostel in that is right next to the old town square. Great location. The hostel isn’t good for meeting people. There’s a small common room downstairs in the basement that isn’t used a lot. Good price since towel and breakfast is included in the price. Showers are tiny and hot water is rare in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×