Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Prague Tyn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • selene_lla4135
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Lut 2018
10.0

Buenísima la ubicación, las habitaciones y camas súper comodas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2018
7.1

La página dice que se puede pagar en EU pero cuando llegas, dicen que debes cambiar a CZ, el desayuno es solo cereal y te dan en la recepción un sándwich. Se escucha demasiado el ruido de las otras habitaciones. Los cuartos tienen ducha pero no WC, sin embargo son limpios y modernos. No estuvo mal pero no lo recomiendo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lut 2018
8.6

Great location, although I arrived at night and couldn’t see it initially (look for two little yellow flags). I felt very safe, each door had to be unlocked either with a key or a key pad code and they had lockers in the rooms for you with a key. Bathrooms were always clean. Breakfast was minimal, just two choice of cereals, juice and tea + coffee but they also gave half a sandwich which I thought was nice as I saved it for later on. Not much of an atmosphere, shame there is no bar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2018
10.0

Excellent place to stay for a weekend in Pragues

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2018
7.7

Really quiet hostel you need a bar or something, the best thing about you is so closer to old prague and the worst thing is your beds are really uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2018
6.0

Lovely place, really hard to get too, staff were friendly, wasnt that clean there was a really strange smell, they put a party group next to our private room where they were screaming and whatever not the hostels fault but didn’t really overwhelm us as part of the experience. It served its purpose. Shared bathroom was an issue as the joint ones where you could fully see the other person shower, and the private ones the lock broke, and the toliet was way to small as a 5’6 tall girl It wasnt ok

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • antoniaciglesias6696
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Lut 2018
9.4

Buen hostal por el precio. Excelente ubicación. Lo que si, no tiene enchufe en todas las camas, por lo tanto es difícil cargar los celulares.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2018
10.0

Amazing location, lovely staff and very clean =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Lut 2018
8.0

Das Hostel hat ein super Lage! Ansonsten wie bereits mehrmals erwähnt gibt es zu wenig Duschen! Die Waschräume im Treppenhaus sind nicht abschließbar!!! An sich ist das Hostel sauber, nur die Matratzen müsste man unbedingt erneuern! Für 2 Nächte ist das Hostel im Ganzen betrachtet sehr gut!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • berliotb8394
  • Kostaryka, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2018
8.9

Perfect location. Perfect room temperature. The room didn’t have bathroom inside, just shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×