Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Old Plovdiv

20 Wrz 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 766 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Maj 2018
10.0

My friend and I were happily impressed by everything in this hostel, beyond any expectations. The welcome is so warming, the interior design is unique and cozy. The hot drinks 24/7 and the home made lemonade and the chilled cats around made us want to extent our stay. It is central and in the best part of Plovdiv, the old town, walking distance to the main sites. Thank you for everything you did for us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • feelalive554024
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
11 Maj 2018
9.7

旧市街のなかでも閑静なところにあり、古い雰囲気がよく、親切なスタッフと、清潔な部屋とトイレ、シャワールーム。無料の朝食は無料とは思えないほどしっかりしていて、豆から淹れるコーヒーも美味しい。中庭でのんびりするのも最高です。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Maj 2018
10.0

What a great place!! One of the best hostels I've ever stayed in. Beatiful house in a great part of town. No bunk beds, very good breakfast, nice garden. Really really outstanding!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • berkeren6664
  • Turcja, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
6 Maj 2018
10.0

One of the Best value Hostels I’ve ever stayed. Amazing experience. Clean and Comfortable. Ivan was so helpful in every aspect. I wanna go back asap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tommysussex6449
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
4 Maj 2018
7.1

Hostel was great to stay in but lot of old impatient people stayed their who spoilt my experience because they created such a bad atmosphere arguing amongst themselves- so your are probably thinking what’s that got to do with the hostel? Absolutely nothing except the old dudes were literally screaming at each other an banging doors until 2am I got no sleep then around 9am I was quietly talking to some guests and we laughed not particularly loud but the guy on reception us to Be quite eh?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2018
10.0

A very nice hostel, highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kalinsa3325
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2018
9.7

I loved my stay at the Hostel Old Plovdiv. Awesome staff, comfortable bed, old style building, great location. I liked the breakfast, they ask you what kind you want and bring it to you. I met very interesting travelors staying here. I had a great time! Highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • adriana_dauria6148
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2018
10.0

Our stay was amazing! The staff was so warm and kind and the rooms were perfect :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2018
10.0

Very nice hostel near center friendly staff They provided all the services Perfect place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wegmantom6185
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2018
9.4

Great staff, great location. Excellent value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×