Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Old Plovdiv

21 Cze 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 712 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 712 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Cze 2018
10.0

旧市街の真中にあるため観光地へのアクセスもいいホステルです。また、スタッフの方はとても親切で見所やお勧めのレストランを教えてもらいました。建物、中庭共にとてもレトロで趣があるので宿泊をしながらも観光を楽しめます。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Murksl
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2018
9.7

Hostel has a high standard, specially the breakfast is like in hotel. Perfect located in old town , in 2 minutes you are on a small hill to have a view over the town-nice in the evening. Very clean, a lot of space and washrooms. I've been there with a bicycle, was no problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Maj 2018
9.7

Amazed by the place! The rooms are beautiful. Breakfast is good. Definitely improved my experience of Plovdiv!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2018
8.9

L’auberge est magnifique grâce à sa décoration typique. Le lit était vraiment confortable et le dortoir très calme. L’emplacement est idéal au cœur de la vieille ville de Plovdiv. Le petit déjeuner est copieux et très bon. Dommage que l’on ne met pas renseigné lorsque j’ai voulu avoir des informations pour louer une voiture... Le reste était vraiment top pour moi !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • didi_paradis8842
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Maj 2018
10.0

Beautiful house, very comfortable clean beds in the huge room , charming garden with good atmosphere and super breakfast ....with home made fresh juices. Probably the best hostel in Bulgaria. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • franciscohmoretti2363
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
15 Maj 2018
9.7

Muy bueno! Para destacar la excelente ducha, limpieza, y el desayuno!! Recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2018
10.0

Ostello bellissimo, ideale anche per riposarsi qualche giorno. La zona è perfetta, in mezzo al centro storico e attaccato alla zona degli artisti, ideale per girare a piedi. Potrete trovare qualche problema con i taxisti nel farvi portare o farvi venire a prendere perché la zona è a traffico limitato. Organizzano interessanti gite giornaliere in alcuni siti dei dintorni (compreso il mega monumento a forma di ufo del periodo socialista). Consigliato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Maj 2018
10.0

My friend and I were happily impressed by everything in this hostel, beyond any expectations. The welcome is so warming, the interior design is unique and cozy. The hot drinks 24/7 and the home made lemonade and the chilled cats around made us want to extent our stay. It is central and in the best part of Plovdiv, the old town, walking distance to the main sites. Thank you for everything you did for us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • feelalive554024
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
11 Maj 2018
9.7

旧市街のなかでも閑静なところにあり、古い雰囲気がよく、親切なスタッフと、清潔な部屋とトイレ、シャワールーム。無料の朝食は無料とは思えないほどしっかりしていて、豆から淹れるコーヒーも美味しい。中庭でのんびりするのも最高です。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Maj 2018
10.0

What a great place!! One of the best hostels I've ever stayed in. Beatiful house in a great part of town. No bunk beds, very good breakfast, nice garden. Really really outstanding!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×