Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Old Plovdiv

15 Sie 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 742 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 742 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • DanielHein
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sie 2018
9.1

Das Hostel Old Plovdiv überzeugt durch seine Lage im historischen Plovdiv und durch seinen besonderen Charme: Man schläft in einem alten und für den Stadtteil typischen Haus, die Möbel passen stimmig ins Bild und man fühlt sich in eine andere Zeit versetzt. Leider passt auch die Ausstattung dazu, sodass die Betten z.B. knarzen oder es im gemischten Schlafsaal wenig Privatsphäre gibt. Der Service und das Frühstück überzeugen wiederum, sodass ich mich dennoch wohl gefühlt habe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2018
9.7

Wonderful hostel in an amazing location- peaceful and relaxing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mathiaspersonne5745
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2018
8.9

Tout était parfait, surtout la petite court bien agréable pour le petit déjeuner. L’auberge est très bien située et le personnel y est fort aimable. Nous avons néanmoins eu un problème avec la clim qui s’est éteinte pendant la nuit, nous laissant profiter de la chaleur bulgare...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mar-tino
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Sie 2018
8.9

sono contento di aver scelto questo ostello perché si trova all'interno di un'antica casa bulgara, molto caratteristica. Colazione inclusa abbondante e limonata ottima da. provare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2018
10.0

This was the perfect little place on the hill in the old part of town to relax and be a tourist. The rooms were very large, huge lockers, the breakfast in the backyard was a nice touch and the staff were super accommodating. Loved this place! (There isn’t any air conditioning in the rooms, but with the windows open and the fans going it wasn’t entirely necessary)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
29 Lip 2018
10.0

Incredible hostel so beautiful. Very authentic with a very very nice staff. Huge room and comfortable beds. The breakfast is included and super good. One thing more this hostel is very clean. The place to be is Plovdiv.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juliofontoba
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Lip 2018
10.0

Really good experience! We recomend de hostel because of location, rooms and everything was ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Lip 2018
8.0

Historic hostel in the old town, beautifully decorated with a lovely garden. The building has a certain charm to it, but it’s different than a conventional hostel (it’s a B&B which also hosts families). Take that into consideration.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2018
10.0

Our reservation had not been processed due to an issue with hostelworld. However, the staff was really nice and found a perfect workaround solution. Very very happy with the experience, very professional people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2018
9.4

Nice B&B in old town with spacious dorm rooms and lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×