Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Old Plovdiv

22 Kwi 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • wegmantom6185
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2018
9.4

Great staff, great location. Excellent value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2018
6.6

- Good cleaning and good breaksfast, also they offer an option for vegetarians. - Perfect location in the heart of the old town. - The rooms looks like luxurius but, really are unconfortable, you sink into the mattress. Besides the pillows were too high. - The woman of the staff is too rude, never greets you and never smile. The other members of staff were ok. - After the first night, we had to change our room: " If you dont like that, you can leave the hostel now"

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 41+
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
10 Kwi 2018
8.0

여기 만큼 처음에 감동을 주고 나중에 실망하게 만든곳도 없는것 같네요. 모두 직원들의 친절함 차이에서 오는것 같아요. 진심으로 미안하다는 말 한마디 없이 시종 강압적인 자세는 문화의 차이인지는 모르겠으나 우리나라 사람들은 받아들이기 힘든 것 같아요. 사장이라는 분도 미안한 마음 하나 없이 당연하다는 식의 대응은 고객을 더 이상 머물지 못하게 합니다. 반면 다른 2명의 직원은 큰 감동을 주더군요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2018
10.0

Clean! Beers in the fridge! Nice breakfast! Terras! Beers in the fridge! Beautiful hostel! Beers in the fridge! Friendly staff! Good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2018
10.0

Top! I recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Kwi 2018
8.9

Old Town Hostel is a very charming place to stay, due to its heritage and decor. The facilities are fantastic for a hostel and the breakfast is one of the best offered! If you are looking for a young or social crowd, this probably isn’t the hostel for you, as there is quite a range of different people and ages, which is fine, but just worth considering.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marcelthomas8276
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Mar 2018
10.0

Very nice staff and well designed. One of the best hostels I've been to. Absolutely recommendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mumpitzg1013
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Mar 2018
9.1

Very nice building and Location great for a night or two, but the hostel isnt a great place to socialise and the the staff is good but doesn't go out of their way to make you feel at homeIt is more like a hotel with less amenities but still great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • florianhelias7023
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Mar 2018
9.7

Probablement une des meilleures auberges où j’ai pu séjourner ! Superbe accueil par le personnel, cadre et localisation incroyable, les chambres sont superbes avec ce style typique tandis que la salle de bain est moderne. Petit déjeuner de très bonne qualité et très complet par rapport à ce qu’on peut avoir d’habitude, avec un excellent café pour les amateurs. Accès voiture à l’intérieur de la vieille ville et parking gratuit à proximité. Gros coup de cœur pour cette auberge !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Mar 2018
9.7

Great hostel, and nice staff. This hostel could benefit from a kitchen where guests could cook and store food. Otherwise it was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×