Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Galeria 13

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1615 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1615 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • zoeguillemot7288
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Paź 2018
9.1

Centrale, petit déjeuner top, ambiance !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2018
10.0

O melhor hostel do mundo! Mil beijos, Carol

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Paź 2018
10.0

What a great atmosphere in this hostel, wow. Super cozy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2018
10.0

One of the best hostels I’ve stayed in in South America. Nice outdoor area and free caipirinhas during happy hour make it really easy to get to know other travellers, the staff are super helpful and breakfast is great too. Also loved the guidebook put together which includes loads of useful info on the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
29 Wrz 2018
8.9

Supernice staff. Confi beds and clean. The pool is a plus in a hot day in pelourinho! And obviously the free caipis is the social event of the afternoon! It gives you the chance to meet other people and make plans. The staff is really nice and they will go beyond far to help you. Breakfast is really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • elodiezaccomer4295
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
24 Wrz 2018
9.1

Très bonne ambiance et facilité de rencontrer du monde notamment grâce au free hour caipirinha! Les locaux sont très propre et bien entretenu et le petit dej vaut vraiment le coup ! On recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2018
10.0

Best hostel I ever stay in. Great breakfast, amazing staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Wrz 2018
9.1

Staff are amazing, helpful and friendly. It's a great base to meet people. The caiphrania hour brings everyone together and there is a general good vibe in the hostel from the staff and the people who stay there. If I ever come back to Salvador this is where I'll be staying

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chayennemeers833
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2018
10.0

Best hostel I stayed at during my trip in Brazilië. Very nice atmosphere, very clean, nice breakfast, perfect location. Must stay in Salvador ! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2018
10.0

cool place! staff are kind

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×