Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Faust

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Mar 2018
7.1

There is nice big lockers in the rooms BUT no keys!!! This could be a good and secure hostel if a little effort was made. Staff did not seem to make much effort which was a shame. Friendly staff, and some keys for lockers and this would be a pretty good hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
25 Mar 2018
7.1

La posizione è ottima, il problema è che gli armadietti, pur avendo una serratura, non forniscono le chiavi per chiuderli. Purtroppo a me hanno rubato il portafoglio che avevo nel mio armadio non chiuso, e non per mia volontà, con dentro i documenti e altre carte di pagamento, creandomi fortissimi problemi per il viaggio, evidentemente non tutti sono viaggiatori onesti. Se alloggerete qua, fate molta attenzione.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2018
6.6

talking about security, the don’t have keys for everyone, also there are lockers, but if they don’t have 8 keys for everyone, also the keys for the lockers doesn’t exists... the good thing is that the staff is very nice. But they have to improve the security in the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2018
8.9

La ubicación del hostal es genial, está justo en una calle donde hay varios bares donde se puede beber cerveza y chupitos por 1€. También un McDonald's, un carrefour express... Muy cerca del centro histórico y de la plaza. El personal es muy amable y simpático, están las 24h en recepción. Las camas eran bastante cómodas, aunque las sábanas que nos dieron eran más pequeñas que el colchón en sí. El único fallo que le he visto ha sido el problema que hemos tenido con el agua caliente de la ducha.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Sty 2018
8.3

You get only one key at all for the 8-bed dorm. I had to wake them up, cause I arrived late.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Izzyhardy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Sty 2018
6.0

The location was very good, within the old town centre. The rooms were very cramped, with all the furniture so close you could barely move around. (The bed was compfy though) Our room was full of a very odd bunch of people, some older people and also a woman who we suspected was on some kind of drug and was acting very strange. They advertise having luggage storage but there wasnt any, we had to leave our bags in the public dining room all day. The showers were also cold, no good in January!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Gru 2017
10.0

in the old town.. very close to all amenities and the station.. great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Lis 2017
8.0

I had a twin room(203) for 2 nights in November , check in was easy , the room was large, clean and warm , large kitchen and best shower I have ever seen in hostel, shared with 1 other room, was like having your own apartment, location is close to the main square ,but was quiet, absolutely perfect, entry to building was by electronic door entry, did not use the bar next to the hostel ,but it did seem very popular. only negative was the room lock needed a bit of attention

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×