Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol II - Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mwknox81070
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Cze 2018
10.0

Fantastic place to stay! Definitely booking again when we come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • scottstaude885002
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2018
10.0

Nice place large grounds. Friendly staff. . Short walk to town or beach. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nandademelo1129
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Maj 2018
10.0

Ótimo café da manhã, a equipe é muito tranquila e prestativa. Fui no inverno, mas acredito que no verão seja melhor, pois tem muitas árvores para relaxar. Lugar calmo e tranquilo, próximo a praia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jessicaleatherbarrow923
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Kwi 2018
8.3

Great hostel and outside area to chill. Sadly the weather wasn’t great for us so we didn’t end up doing that much. Staff were helpful. Breakfast was fab! Slightly off the beaten track location wise but security was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • aejarrold
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Mar 2018
9.4

Great place with such a homely feeling. Everyone there was really welcoming and useful for how to do things. Wi-Fi wasn't great in rooms but there was lots of space to chill where it worked. Breakfast wasn't bad just wasn't the usual self service buffet style. Kitchen was really nice, clean and big with all the stuff you need. Bathrooms were clean with hot showers. Beds were comfy and made every day. Really close to beach and 10 min walk from supermarket and 20 min walk from main bus station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2018
10.0

Super schöner Garten, das Frühstück ist sehr lecker und liebevoll gemacht und die Betten sehr bequem. Man ist innerhalb von 5 min am Strand und in 10 min am Bus Terminal. Jederzeit wieder :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2018
9.7

Great place with plenty of room in the kitchen to prep and cook. Relaxin atmosphere. Is a little bit of a sketchy walk from bus station but is the perfect oasis away from everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Lut 2018
6.9

El lugar muy grato y las piezas también, pero el staff poco atento pedimos un taxi y no lo pidieron, salvo Susi que fue muy amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • parismargaux313124
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lut 2018
7.4

Endroit sympa, pas évident d’acces quand on connaît pas!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×