Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Banff Alpine Centre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lotsofshrimp4500
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2018
10.0

Perfect across the board.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bisillongilles9404
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Paź 2018
9.1

Manque un petit déjeuner le matin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Paź 2018
8.0

Great pillows, best nights of sleep since I left two months ago

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maxbarz9809
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Wrz 2018
8.3

Really nice Hostel, good food (not included). It's not directly in downtown but u will receive a free local transit card. Stayed in different rooms, every one was really tidy. Would recommend it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2018
8.3

HI Canada très bien équipé pour la partie commune. Chambre individuelle : trop de chauffage, le lit n'est pas très confortable (ça s'enfonce au milieu) mais en général ça va. C'est sympa comme Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • anilschitale836
  • Indie, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2018
8.3

Overall very livable. I would certainly recommend your hostel. Anil Chitale, India

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • martinareichle4826
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Wrz 2018
9.1

Es sieht allgemein sehr schön aus, die Küche und auch die Zimmer waren sehr gut ausgestattet. Das WLAN war nicht perfekt und es ist sehr teuer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • annitanieto9473
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2018
5.7

J' ai fait une réservation dans 1 dortoir 4 personnes et on a eu un de 8 impossible de changer Très cher par rapport aux installations

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
24 Wrz 2018
8.6

Comfy beds, loads of power outlets and locker room, events, a bar, great staff, well equipped kitchen including freezer and big walk-in fridge. The location is out of town but you get a free bus pass which is very useful. The only criticisms could be lack of showers and toilets in the main building, the kitchen is a bit old, hobs slow to heat up, and breakfast is not including in an already expensive rate , but it's Banff so everywhere else is similarly costly. Overall would highly recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • megansnapstheworld1852
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Wrz 2018
8.9

Great hostel, huge kitchen which was good. A little out of town but it doesn't matter because you get a free bus pass to get you into town. Would stay there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×