Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Flora Macdonald Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ging3rbeast9431
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2018
10.0

Very clean hostel and room, the staff were very nice and welcoming, would definitely recommend to anyone going to the area. We had a great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2017
2.9

I traveled there with my sister and my little baby. We arrived at hostel at 7.30 pm and surprisingly no one was there and it just looks like an abundant building. The hostel located quite far from main road but I am not sure whether it was setting at end of the road. When we were there, only one room which has lights on in it and its actually the hostel space with dark kitchen, toilet and room. We felt so scared because no one was there and we ran off to the car immediately.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2017
6.6

Would have been nice is the food people had left in the kitchen was moved to the dustbin before it went rotten. Otherwise very much as might be expected from a budget hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2017
7.1

joli site, belle vue, mais le bâtiment n'a aucune isolation phonique. La literie est confortable et douillette.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2017
10.0

I didn't stay in hostel before in my whole life First time experience which is cant express... I like it very very much As I normally stay in b&b but after I stay hostel I will stay till I got family This hostel location is amazing Hopefully see you again sometimes Cheers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
5.1

Ok but needs a makeover- not kept particularly well, with old flooring, furniture, windows that need repairing. A small room for the price. The person in charge wasn't very happy/friendly. Overall I wouldn't recommend, sadly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
6.3

We had our own room which was warm and comfortable with a sofa. Unfortunately it otherwise felt a bit basic and unloved. The shower room was damp and the main building was kind of shabby. It could perhaps do with some revamping.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
5.4

El personal es amable pero necesita mayor limpieza y cuidado de las instalaciones. Con un mantenimiento mejor valdría más la pena alojarse. Servicios no se puede decir que tenga muchos. Una cocina con buenas condiciones y poco más. Para nosotros, faltaba algún baño o aseo más en el recinto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Wrz 2017
5.1

La ubicación no es buena, se encuentra en una peninsula bastante alejada de las principales atraciones, para llegar al hostel hay indicaciones pero mejor ir con GPS. La recepción no existe, después de las 8pm, hay que ir a buscar un chico en una habitación/oficina que se encarga de recepcionar. Las habitaciones privadas dobles se encuentran en una caseta de madare separada, bastante limpia, con cocina y baño. Por la noche la puerta principal queda abierta.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Wrz 2017
7.4

Nice hostel in a beautiful location! A little basic but had everything we needed!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×