Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 6610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 6610 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sie 2018
6.6

The person we interacted with at the front desk was pretty rude- I’m sure the other people on staff are friendlier, but he left a pretty sour taste in my mouth. The free WiFi was horrible, and they charge for better service. A fee of 8 € for their breakfast is added to your overall payment (even if you don’t want it) and the quality was poor. The location was subpar - in a weird neighborhood, lots of construction all around. The rooms were nice, but the hostel was loud. Wouldn’t recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2018
9.7

L'organisation est "Top", tous les membres du personnel rencontrés sont aimables et quasiment parfaits. Seule critique : chaleur difficile à évacuer de la chambre, même avec ventilateur, compte tenu du sens de l'ouverture des fenêtres qui ne laissent pas entrer ou sortir l'air facilement... Nous savons qu'elles ont été transformées pour des raisons de sécurité, mais il aurait dû y avoir moyen de concilier sécurité et aération.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • assimisylla835
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2018
8.9

J'ai vraiment aimé et cela dans tous les aspects. Le personnel est très accueillant et je profite pour les remercier.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2018
9.1

The hostel is a very clean place which offer 24 hours reception. The staff is friendly and helpful with all the enquirers. The room is clean and nice. The location is 5-10 mins walk from the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2018
8.6

숙소 위치가 시내에서 좀 떨어져있긴 하지만 숙소 주변이 주택가라 안전하게 다닐 수 있었습니다. 6호선으로 에펠탑까지 한번에 갈 수 있는 점도 좋았어요. 숙소에서 지하철역까지 도보로 5분정도면 돼요! 가보았던 호스텔 중에서 시설은 가장 좋았어요. 침대도 삐그덕거리지 않고 방마다 샤워실2칸 화장실2칸씩 마련되어있어서 기다리지 않고 편하게 사용할 수 있었습니다(6인실) 시트도 매일매일 갈아주시고 수건도 제공되는게 짱짱! 그런데 다른 후기처럼 개미는 몇번 발견했어요. 갬히빼고는 전부다 만족합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nicolasozumaran4652
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2018
2.0

Tuve que cancelar a penas llegue de lo mal que me atendieron los empleados de recepción. Luego de un viaje eterno en llegar no tenia donde dejar la valija ni un bar para desayunar o tomar algo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • angusjdmurray6395
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2018
10.0

Excellent. Just an excellent set up. The staff, especially Fabrice were 6* concierge level helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2018
10.0

Il faisait très et trop chaud dans les chambres et nous avons été placés dans des chambres qui donnaient sur la rue en travaux: il était impossible de dormir après 6h du matin alors qu’il y avait des chambres libres et plus calmes de l’autre côté. Sinon, tout bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • realsj01305823
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Sie 2018
5.4

가지마세요 그냥... 에어컨 없고 더워죽을 뻔 했구요 한국인들이나 외국인들 막 떼로 와서 숙박하는 유스호스텔입니다. 그냥 다른 도시 호스텔 생각하시면 안돼요. 안에서 아예 음식 반입도 안되어서 숙박 내내 식비 엄청 썼어요 진짜 비추에요 제가 간 호스텔 중 최악이에요.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pllpp12
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2018
8.9

모든 것이 더할나위 없이 좋았습니다. 다만 리셉션 직원들이 친절하지 못한 점이 아쉬웠지만 다른 유럽인에게 느꼈던 불친절함이 때문에 개의치 않았습니다. 위치/청결/조식/가성비 완전 추천합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×