Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 6220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 6220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2018
7.1

L'isolation entre les chambres est très très fine, nous avons suivi les conversations de nos voisins jusqu'à minuit malheureusement et ils nous ont réveillé tôt le matin également. Total bruyant.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2018
10.0

Il faut quand même prévoir des boules quies car certains voisins peuvent être bruyants! De plus il fait TROP chaud dans les chambres!! C'est très désagréable de ne pas pouvoir ajuster la température... Sinon les chambres sont sommaires mais propres et bien agencées, le matelas est de bonne qualité.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2018
9.1

excellent je reviendrai avec plaisir, ambiance chaleureuse, petit déjeuner parfait, personnel accueillant un seul bémol j'ai eu trop chaud la nuit et le chauffage est impossible à arrêter et j'ai manqué d'information pour scanner un document sur la photocopieuse

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2018
10.0

2 ème expérience au FIAP : toujours aussi satisfaits ! Avons, en plus, testé le restaurant : super ! Merci d'exister !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sarahfilloux264375
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2018
9.1

Très bonne auberge de jeunesse, accueil parfait et un personnel répondant à toutes nos questions, sécurité au top avec un vigile contrôlant les entrées et les sorties ! Seul petit bémol les chambres qui sont mixtes ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • slopez15750
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2018
9.1

Excelente y totalmente recomendable. Un poco lejos de todo pero el transporte público está al lado. Lo único malo es que el servicio de aseo entra y no toca la puerta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2018
8.9

Very nice hostel in a perfect location, just 5 minutes walk from metro and train stations (RER). Most of the guests are usually groups of students and teenagars with their teachers, but is anyway good also for travellers and young adults. I spent one week alone in a double room-single use and I had a pleasent stay. Very quite and clean room, towels and sheets are changed every day. Good breakfast. Reception 24 hours. Very nice and helpfull staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2018
9.4

Nice place, more hotel than hostel character. Staff is nice but anonymous (exept for Franck :) ). Security is a bit over the top - bag check everytime I entered (while my friend wasn't checked at all). No alcohol allowed inside. The rooms were real nice, however, and a great value for money. Stayed for the same price in an IBIS at Paris once - very comparable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2018
9.1

Lieu agréable, personnel très sympathique, restauration très correcte et d'un tarif tout à fait raisonnable. Chambre très propre et très fonctionnelle. Je recommande vivement cet établissement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hajiatocof402937
  • Japonia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Lut 2018
8.0

全体的に清潔だった。USBの充電が壊れていて使えなかった。セキュリティ付きのロッカーが完備されていたのは良かった。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×