Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 6826 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 6826 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Estonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2018
7.4

No cups in the room. Np TV in the room. No food/drink in the hotel allowed.. Sad. So sad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • xyrenelim518
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2018
9.1

Good to stay and very comfy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Paź 2018
9.7

I've stayed at the FIAP Jean Monnet twice now, and it's been great both times!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2018
9.4

La chambre est bien pensée, bien agencée. Il faudra cependant bien veiller au bon fonctionnement de l'éclairage dans la chambre. L'éclairage du couloir (qui fonctionne sans interrupteur) est resté allumé toute la nuit et s'est éteint à 6h50. J'ai donc passé une nuit blanche, je n'ai pas pu m'endormir d'autant qu'il y avait du bruit dans les autres chambres. Dommage aussi que votre établissement n'accepte pas de proposer un tarif préférentiel lorsque l'on prévoit de venir régulièrement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2018
9.1

Très bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nahuelraineri
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Paź 2018
4.9

Mala atención del personal del Hostel, está cerca del metro pero la ubicación no es buena para andar de noche. Muy lejos de los lugares de atracción en Paris. Por el precio hay lugares más baratos y mejores.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2018
10.0

I've stayed here before and I will happily stay again! This is a delightful, low-key, non-party hostel. Excellent breakfast, clean, quiet, safe, easy to access location is perfect for those looking for a nice place to stay. If you're looking for a traditional hostel party vibe I would say this is not your spot though. Thank you FIAP for a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2018
9.1

Chambre très propre, calme et confortable. Petit déjeuner copieux mais pas assez de pain pour tout le monde le premier jour. Repas excellent le midi dans le cadre d'une formation. Salle de formation par contre pas très agréable contrairement au reste de la structure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2018
10.0

super rapport qualité prix, personnel accueillant, petit déjeuner super copieux RIEN A REDIRE c'est parfait

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2018
8.9

Une très bonne nuit passée à la FIAP. La chambre était très propre. Le lit très correct. De même pour le petit-déjeuner qui était parfait. Voici une petite remarque en ce qui concerne les serviettes. J'étais seul dans la chambre et j'avais donc deux paires de serviettes. J'en ai utilisée qu'une et j'ai fait en sorte de ne pas trop toucher les autres et j'espère qu'elles n'ont pas été lavées pour rien. Peut-être faudrait-il les mettre dans du plastique ou un placard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×