Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 6381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 6381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2018
8.0

这个地方一开始不太好找 很绕,离地铁站好几百米。厕所看起来比较简陋,特别安静,问题是房间里没有可以上锁的柜子,九点半就要check out。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Maj 2018
10.0

The four ppl dorm is spacious with separate bathroom and shower. The lounge is spacious with a beautiful garden. The 6 metro station is really close and the area is pretty residential and quite. It is a large hostel, with kind of a vibe for student dorm. If u wanna experience true pariasian life, this hostel is definitely recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2018
7.4

Tout est parfait dans la gamme moyenne, mais avec un rapport qualité-prix qui pourrait être meilleur pour les chambres individuelles: même prix qu'un hôtel classique mais moins bien décoré, moins de facilités.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • khm3370
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Maj 2018
9.4

진짜 숙소 들어오자마자 깜짝 놀랐습니다! 이가격에 이렇게 깔끔한 숙소는 처음이에요. 위치가 살짝 아쉽긴 한데, 다음에 파리에 또 가면 재방문 의사 있습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wanglien
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Maj 2018
10.0

it is a very clean and modern hostel i had ever stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • risodaniel8871
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2018
9.7

Hébergement très bien situé, près du métro 6. Un personnel attentif et sympathique. Propreté de la chambre et confort irréprochables. Etablissement que je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2018
9.7

한국인들 같은 방으로 줘서 편했고, 저녁엔 출입구에서 룸키 검사하고 들어보냅니다! 음식 가지고 들어갈 수 없고 물은 가능해요. 6박했는데 방 청소 매일 깨끗하게 되어있고 흠잡을게없었네요. 음식반입 안되는게 제일 아쉬운 점이지만 만족스러운 호텔. 노트르담,루브르쪽으로 가는 버스(21번인가 22번) 바로 근처에 있어서 교통 편해요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eggersjjacob7363
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Maj 2018
7.7

Everything was great except for a few things.... wifi did NOT work... staff were not helpful with this situation even though clearly others were having the same issue... also, no hand soap in the bathrooms and none of the outlets by the bed work either...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2018
10.0

Excellent place to stay. Friendly, relaxed and diverse groups of people. And in the middle of Paris!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2018
8.9

Deuxième séjour au Fiap!! Un lieu et un personnel toujours aussi agréables !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×