Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chinitas Urban Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2018
8.0

You get what you paid for.. Very central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Sie 2018
9.4

Todo muy bien! Muchas gracias :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lopezsebastianirene3489
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2018
8.9

Fuimos a Malaga a pasar una noche antes de coger un avión rumbo Tailandia y el Hostel está genial. Una pega! No hay ascensor 😓😓😓 Por lo demás genial 😀 Recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mnbv072229550
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
4 Lip 2018
8.9

위치가 좋은데 역시 시내라서 새벽에 엄청 시끄러워요...방 좁은거 빼고 다 만족합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Cze 2018
3.7

La pire auberge de jeunesse dans laquelle je suis allée est de loin celle-ci! Je la déconseille fortement! Nous avion pris une chambre nous avon eu un placard! 7m2 sans fenêtre pour 60 euros la nuit ! Du pur vol!! De plus l’auberge n’a aucune âme! Pas de partie commune, pas de cuisine! C’etait Vraiment très sale je n’ai jamais vu ça ailleurs alors que je séjourne fréquemment dans des auberges! Le bar en roof top ne cible pas du tout la clientèle de l’auberge avec ces prix: 8 euros le cocktail!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Cze 2018
7.4

This hostel is located right in the center of the shopping district. The rooms were clean with nice lockers. The staff was very helpful and willing to pick up from the airport. They were also helpful when asked for a good restaurant/tapas bar to eat at. The bathrooms/showers are unisex. They also have a rooftop bar but it is open to the general public. When in rooms on the top floor can here people walking around/partying until early in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Maj 2018
8.3

Really nice staff: Guille Jonathan and the rest, very well located. I d go back Besos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Maj 2018
10.0

A little bit more of a hotel-like atmosphere but the location was outstanding.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2018
9.7

Very clean rooms and bathrooms. Super friendly staff. Great for a short stay. It’s right in the center so it can be noisy at night due to the restaurants. I would go there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Maj 2018
6.6

We had a very shabby room that was very dusty. The appliances were old and the bathroom quite dated as well. The front door of the building has a very hard lock and is very hard to open - this is pretty scary if you're trying to come back after a late meal when you realise you can't open the door. The hotel knows this problem but won't fix it, at least they have a system of automatically opening the door when you call for help.. Location was fantastic, right in the city centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×