Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Birmingham Central Backpackers

23 Lip 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 2608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 2608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lip 2018
7.7

The staff was really friendly and helpful. I felt uncomfortable with my roommate and was able to change rooms. The WiFi was good in the common room but sucked in the dorm room. The shower in the dorm room was clean and the room itself was also clean. The hostel is in a back street and I always felt a bit uncomfortable to walk there on my own.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2018
9.1

性价比很强!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ursuya28811
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2018
8.0

I lived a satisfactory stay. Unfortunately I have a complaint to raise: the nearby surroundings in the street avec very, very dirty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • crumpetsbbox934
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2018
9.4

Sexy European guests and the beds were comfy... can’t really complain about the place it was quality and a great experience - would go again... shame that the rooms aren’t more social... and it would be good if there was a communal area to chill past midnight for coming home after a night out

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2018
4.6

Pros: A couple of the staff were pleasant to talk to, and accommodating. Light breakfast was appreciated. Nice lounge & hangout area. Cons: One of the owners was nice at times, and kind of a machismo a-hole at times as well. I found not much redeeming about this city. More of a business city than a tourist destination. Filthy neighborhood with trash and glass broken everywhere.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ladyskeleton9452
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Cze 2018
10.0

Best hostel I’ve ever stayed at. Can’t find one thing to complain about.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rachaelhowells5180
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2018
9.1

Wonderful service wonderful people had a brilliant time called it cheap luxury

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pioromarta2376
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2018
6.3

It's a really nice place where you can meet amazing people but unfortunately there is a very noisy pub nearby open till like 3-4am...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brendanstack059777
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Cze 2018
8.9

very good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mwikaeugene5483
  • Kenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Cze 2018
9.7

Brilliant place. Pretty solid stuff, and v clean. V good value for money. The bed is ok, a little bit uncomfortable as I could feel the springs underneath, bt This place is brilliant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×