Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Birmingham Central Backpackers

24 Maj 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2567 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2567 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • wlaloupe9371
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2018
9.1

Une très bonne adresse pour passer qques nuits. Propreté garantie. Rapport qualité prix imbattable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2018
10.0

All the staff there were very friendly and helpful. I extended my stay for 2 nights more and won't mind coming here again. Just a suggestion that some locker should be provided in rooms too like other hostel have under the bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2018
8.9

Un lugar encantador en el que alejarse con buen ambiente multicultural. Un personal muy amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2018
6.3

Birmingham Central Backpackers is a bit odd. The lounge/common area is nice and there are always people around and the breakfast is good. My dorm was in the next door building - 6 beds in a quite tiny room. Everything was clean so far, maybe even a bit sterile without any pictures and very plain beds. The neighborhood is a party area but only noisy on the weekend. Overall the stay was okay given there is not much opportunity of other hostels.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2018
7.4

Endroit très cosy et propre. Le centre ville est à 10 minutes à pied. Petit déjeuner moyen. Personnel très sympa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2018
8.9

Good hostel, really close to the Bullring and city centre. Great value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Kwi 2018
8.3

love the diversity of people here. friendly staff. rooms and washrooms are little bit small, but it's totally fine. amazing location, love the vibe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2018
10.0

A great plac to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Kwi 2018
7.4

it was ok for a few nights and surprisingly clean for the amout of people. nice breakfast. the room i stayed in was way to small for the amount of beds, especially because there was no storage room for luggage. it would've been nice to have a socket and/or light at the bed. the kitchen is tiny but seemed well equipped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2018
7.4

Friendly staff, fun common room. Good kitchen facilities. Free breakfast provided was good - toast with lots of different jams, and fruit options. Down side was the noise levels - walls are paper thin. Located by a railway bridge under which there were multiple clubs/parties going on so often couldn't sleep till about 3 or 4am, might be an idea for the hostel to supply ear plugs! No lockers in rooms which was a bit concerning, but key card access was required and code into the building.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×