Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Birmingham Central Backpackers

20 Sty 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2493 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sty 2018
4.6

the hostel was cold,a little not clean,needs signs outside,staff not very friendly,little or no atmosphere,and they charged me extra to use a uk bank debit card,which should be illegal!!!...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
5 Sty 2018
8.6

Verry good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2018
10.0

很好的位置,很好的价格,有早餐

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Gru 2017
5.7

Das Hostel liegt 15 Minuten vom Hauptbahnhof entfernt und von 10 Minuten vom Shoppingcenter etc. Leider ist es 30 Minuten zu den Pubs, was ich etwas zu weit fand. Im Hostel gab es leider auf den Zimmern keine Spinde für Wertsachen. Die Sauberkeit war mittelmäßig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Gru 2017
6.6

Extrem laute Musik bis 5 Uhr morgens durch benachbarten Nacht Club. Ansonsten extrem sparsam.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Gru 2017
8.0

Buenos baños, al rededor del hostal es un poco feo el barrio, no es recomendable caminar por la noche muy tarde, sin embargo es muy cerca al centro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tracewnorris7078
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2017
8.0

Plenty of showers, but only 3 toilets for lots of rooms. Sometimes one had to wait for a toilet to open up.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2017
6.6

I stayed for 3 nights in a triple room ensuite. The room was not fully ensuite, with no toilet in the "ensuite". The room was damp with a large wet patch on the wall in the corner of the room. The staff breakroom was beside our room also, they like to watch soccer and shout at the tv late a night, which is bad considering their no noise after 11pm policy! They say they have a bar and you cannot bring in your own drinks but it isn't a proper bar, just selling a very limited selection of cans.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • AlbyUK
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Gru 2017
8.6

Good vibe, staff were very nice, and the area was perfect for someone that's never been to Birmingham, my first morning there I had my first ever snowball fight with the staff! Loved my stay there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
8 Gru 2017
7.7

Very good hostel with a great location. Nice staff but they could do a bit more to interact with the people to make it a better atmosphere - organise pub crawls, board games and so on. Nice simple breakfast too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×