Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Birmingham Central Backpackers

21 Cze 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 2592 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 2592 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • pioromarta2376
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2018
6.3

It's a really nice place where you can meet amazing people but unfortunately there is a very noisy pub nearby open till like 3-4am...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brendanstack059777
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Cze 2018
8.9

very good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mwikaeugene5483
  • Kenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Cze 2018
9.7

Brilliant place. Pretty solid stuff, and v clean. V good value for money. The bed is ok, a little bit uncomfortable as I could feel the springs underneath, bt This place is brilliant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2018
8.3

Great single room with tea/coffee, begging, clean shared facilities, free breakfast all for £22

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • keyn98nas6239
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2018
7.7

I can't say much about it during the day because I was around visiting the city, overall a nice place. The lady at the reception was very kind and gave me all the information needed. I was sleeping in the 12 beds room and my bed was comfortable and felt very private as it had a curtain, the only thing that I didn't like was that there where only two showers and no bathrooms next to the room so I had to go all the way to the toilets at the entrance. breakfast was toast, spreads + some fruits.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • djwinterbottom323
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2018
6.0

Unfortunately there is a nightclub down the road that was blasting out bass until 4am at a volume that was starting to rattle the windows on occasion. Not really the hostel's fault though! With facilities, cleanliness etc. (apart from the friendly staff) I got what I paid for, and the place was incredibly cheap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lautarosfalcin3303
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Maj 2018
7.1

Bien para una noche

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • ana_roca_torres2546
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Maj 2018
5.7

Tenía reservada una habitación individual,la habitación estaba bien,una cama y una mesita de café y te,no se necesita nada más. El suelo era de madera y estaba bastante sucio,se me pegaban los pies en algunos sitios. La mesita estaba cubierta en polvo y algún que otro pelo del anterior huésped. Mi habitación estaba arriba,en esa planta solo hay un baño y una ducha todo en la misma habitación,era difícil que estuviera libre y me tocaba ir a la planta de abajo. La chica de recepción muy agradable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Maj 2018
10.0

Great hostel. Stayed here when I went to Birmingham Pride. Great location and cheap parking right by the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2018
5.4

Extremely loud 24/7. The beds were very loud. Toilets were clean but not enough for the amount of people sharing it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×