Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Berat Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • emmedeiros
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Cze 2018
9.1

Nice little hostel, really cozy and cute. Well located nice staff. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 70 Recenzje
5 Cze 2018
9.7

Great Hostel, Great staff. Nothing to complain about at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your great review, it means alot to us! :)

  • Bsco512
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Cze 2018
9.4

The atmosphere and staff were great! Very friendly and helpful :) I would definitely recommend this hostel after enjoying my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks alot man! It is appreciated :)

17 Maj 2018
9.7

The hostel ambience was great. Love the garden! It is across the bridge from the center of town but it is an easy walk. The dorm room was standard and have lockers, power outlets next to every bed.... Just missing the private light but that's ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey guys, thanks fo the review! We will take your points on board and try and get some private lights installed :) Thanks!

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Maj 2018
10.0

Such a beautiful place! Super nice staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you, was great to have you with us!

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Maj 2018
10.0

Really, its an 11. Enjoy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great to meet you man, thanks for the review!

2 Maj 2018
10.0

tout est parfait, bonne ambiance

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci!

27 Kwi 2018
10.0

Great hostel! The staff are all friendly people and the hostel has a very relaxed atmosphere :) lots of places to sit/chill, comfortable rooms and a great view too! 10.10/10 from me ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the review! We're glad you had a good night with us :)

  • franbforigo5295
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
22 Kwi 2018
9.7

Great hostel. Very clean and cozy, with one of the best included breakfasts I’ve ever seen. The ambience is amazing, and the outdoors area makes you wanna stay there all day. Totally recommend, tbh no complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for your review! We are so happy you enjoyed yout time with us here in Berat :)

18 Kwi 2018
9.7

I just spent 1 night in the hostel, but I loved it! It is close to the city center, the hostel was clean and well equipped, the staff was amazing, and the owners of the hostel were really friendly. The breakfast was amazing, and I loved the terrace and the late-night chatting. I would defenitely recommend this lovely hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your kind words, it means alot to us! :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×