Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Berat Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 545 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 545 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Sie 2018
10.0

Would definitely recommend this hostel. Great value for money and in a prime location as well. The staff made me feel extremely welcome causing me to stay 2 additional nights as I enjoyed myself that much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AngusStuart
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Sie 2018
9.7

Easily the best hostel in berat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2018
10.0

Great hostel with friendly and helpful staff who are able to give great tips and advice, and great fun too! Cheers guys, see you next time ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2018
10.0

My stay at Berat Backpackers was incredible! Joe is so wonderful, and if you are there on a saturday, make sure to go to the gypsy market and try to get a group to go to the grill and drink some raki!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank y'all kindly :p it was a pleasure!

31 Lip 2018
9.7

Wonderful. The rooms, the garden , the Travelers and the staff. Super chilled , super central. Breakfast big and so delicius! Recommend highly. The only Thing was Bad wifi. Could sadly Not Work online from this Place. Otherwise i would have Stay forever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great review! I am happy to report that the issues with the WiFi have been fixed and it is now working better than ever! See you next time :)

28 Lip 2018
8.6

Nice hostel located in the old city, everything is nearby. Good atmosphere and very comfortable rooms. Breakfast is delicious. Recommend to visit osumi canyon!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks!

  • astoremartin5353
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Lip 2018
10.0

Just perfect! Thanks for everything!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias martin, nos vemos pronto!

  • elinekoelewijn8586
  • Holandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2018
9.7

Beautiful house, very clean and comfortable location. The staff is incredibly friendly and helpful. I would recommend everyone to come :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much, it means alot!

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lip 2018
8.0

전반적으로 좋습니다. 에어컨 없는데 한낮에도 선풍기 트니깐 시원했습니다. 버스터미날서 5-6정거장 정도 거리이며 주요 여행포인트에 접근하기 좋은 위치에 있습니다 정원크기도 적당해서 사람들과 어울리기 좋구 여름엔 빨래해서 빨랫줄 널어놓으면 금방 마릅니다. 단 무거운 캐리어로 여행하는 사람이라면 처음 숙소 찾아갈때 난감할겁니다. 야트막한 산중턱에 있고 길이 울퉁불퉁한 돌(?)로 된 전형적인 유럽구시가의 길입니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the review :)

  • ChristiaanBos
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Lip 2018
10.0

I had a great time with all the crew and nice people around. It feels like a family with the green cozy garden. Kate and Joe who manage the hostel with all the volunteers ass Britney, Carmen, Tavi en many more people do such a great job! For example: I wanted to go to the Bogove waterfalls but there was no tour that day and they really helped me out to get me there without any tourguides! The hostel got great atmosphere, this is the place to go in Berat. Was nice to met all of you guys! =D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks alot man, was a pleasure having you with us!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×