Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bassetto Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Paź 2018
8.6

Everything at the guesthouse is slow and easy. Jo excels at her job and deserves the highest praise

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Paź 2018
10.0

Cannot recommend this hostel highly enough! Placed in the beautiful vineyard landscapes of Certaldo. It’s the perfect getaway from the big city. Easy enough to take day trips to multiple cities but I couldn’t get myself to leave. I thoroughly enjoyed my stay and that was mostly due to Phil and Jo who couldn’t have been more wonderful! Wish I had, had more time here. Book NOW!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Paź 2018
10.0

Bassetto made my heart happy; the people combined with the gorgeous historic building (featuring a fabulous kitchen) is a magical combo. It's homely and a great deal of fun, thanks to the tireless work of Phil and Jo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • melsmith0842166
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Paź 2018
10.0

This is the best hostel I’ve stayed in! It’s more like a castle than a hostel. Friends Jo and Phil do an amazing job at running the hostel, socializing with guests and assisting with activities. I was traveling solo but felt like I had a family at Bassetto, cooking up the Bistecca Di Fiorentino on the last day was an amazing experience. You also must do the pasta class with Tommy! Beautiful, clean rooms, delicious wine and great company will have me staying here again and extending my trip!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2018
10.0

Jo and Phil are amazing people. It feels like a family here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mariusguertler8629
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Paź 2018
10.0

Es ist das beste Hostel, in dem ich je untergekommen bin. Es befindet sich in einem schönen alten Bauernhaus mit unvergleichlichem Charme etwas außerhalb von Certaldo. Man wird sehr herzlich empfangen und man bleibt hier garantiert länger als geplant. Wir haben hier sehr schöne Abende zusammen mit den Gästen und dem Personal im Gemeinschaftsraum erlebt und gemeinsam gekocht. Man kann sich hier gute Mountainbikes ausleihen und eine atemberaubende Strecke nach San Gimignano fahren.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2018
8.9

Basetto es una hermosa propiedad, muy tranquila, es seguro. Me he alojado en 3 oportunidades, esta vez decidi ir al hostal o "establo". En general fue una buena estadia, solo me asusto bastante encontrar dos murcielagos un dia en la noche, no estoy acostumbrada a esos animales por lo tanto no se si es normal o es una plaga. Lo otro es que con respecto a la limpieza de los baños deberia ser mas frecuente, nunca cambiaron la bolsa del papelero en 4 noches que estuve ahi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • russellelliott927793
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Paź 2018
9.1

We spent a relaxing three days here, enjoying the stunning property and exploring the nearby towns. I can't recommend this place enough!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Paź 2018
9.7

Fantastic hostel, atmosphere is top notch thanks to the ever friendly & easy going Phil & Jo. Don’t leave without doing the pasta class. Location is awesome, and so many laughs over a bottle of wine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Wrz 2018
9.7

An authentic Italian experience with wine, food and more wine! Phil and Jo provide excellent banter (love you guys) and the living quarters are clean and rustic. Had a great time and many laughs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×