Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bahaus Guesthouse Hostel

  • Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 7650 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 7650 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sty 2018
10.0

Had a great and comforrtable stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2018
9.4

Special thanks to Tugay.. he was very helpful and kind! Definitely will come back again..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arthuravalone583
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2017
10.0

They have very good accomodations, normal breakfast and a beutiful view of the sea. Could have a Kitchen because is very expensive eat everyday in restaurants for people that are travelling a lot! This is not a problem of this hostel but almost all the hostels of Istambul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maryferflores1283
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2017
9.7

They are always there to help you! The staff is really nice and kind, you feel like home. Also is a good hostel party ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2017
9.4

Great Hostel with really nice staff! Great view from the rooftop bar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Gru 2017
9.1

The hostel is really near to Blue Mosque, literally like 3 minutes and staff is great. Then you have a rooftop with an amazing view.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ahmedelsayedph9007
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2017
9.4

Amazing place to stay in , very close to all historic places sultanahmet , aya sophia and metro station . the best thing that happened to me in my trip is meeting great guys over there like tugi and aleem . Great atmosphere We celebrated the new year’s eve in the best way ever it was the best night in my life Sure i will be back again to bahaus ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
27 Gru 2017
10.0

Sehr nette Mitarbeitern, ganz Zentral in der nähe von Blue mosque.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maldonadoeduardo924902
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Gru 2017
9.7

The place is totally great! I stayed there for a week and they became kind of family! good showers (lots of them in each dorm), good breakfast, amazing view from the rooftop and really good atmosphere! The only thinf i could say about it is that they could provide something to hang the towels properly but it’s a little detail. Would definitely stay there again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eyhadmik8575
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Gru 2017
6.3

위치는 아주 좋음. 술탄아흐멧 역, 블루 모스크, 소피아 성당 3~5분 거리 위치. 화장실 청결도에 예민한 사람이라면 절대 비추함. 조식은 그저 그럼.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×