Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Paź 2017
10.0

I had a room in the second floor, the bathroom used only by me. Big breaktfast every morning in the kitchen with ham, cheese, olives, bread, coffee.... Location is a few steps from the port and very close to the historic centre. Upon arriving the owner gave me a map and explained everything, where to go and how...in the rooms are prints of bus timetables etc. Really nice atmosphere. Will come again if in Trapani.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2017
10.0

Ho soggiornato una sola notte, ma il Sig. Ignazio è stato estremamente gentile e prodigo di consigli su cosa fare, dove andare e come muovermi. Il B&B è molto carino, confortevole e situato nella zona del porto (a 150MT. dalla zona di imbarco degli aliscafi ) e distante 5 min dal centro per godersi una passeggiata rilassante.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2017
9.4

My stay here was great because the owner was thorough and helpful in explaining the map and places of interest. The kitchen and bathroom were very clean, and a light breakfast was provided each morning. The only negative was the mattress. It was very uncomfortable with metal springs inside that hurt my back and kept me from sleeping. If the mattresses were updated, I would rate this B&B a 10.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
9.7

Superbe rapport qualité-prix. Chambre propre, calme vraiment appréciable, petit déj très correct et à deux pas du port pour les îles egades. Une adresse que je recommande sans le moindre doute.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
8.9

Camera spaziosa e pulita, ma colazione striminzita. I proprietari sono stati molto simpatici e disponibili. Unica nota, il giorno della partenza abbiamo deciso di fare una minicrociera ma purtroppo non abbiamo potuto lasciare le valige.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
9.7

Great place to stay in Trapani! Near the port but close enough to walk to everything else. You won't be disappointed if you stay here :) The owner was very nice and helped explain all of the things there are to do in Trapani.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
10.0

Excellent and comfortable place! Ignazio is very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
10.0

Hosts Ignazio and his wife was really pleasant, helpful and client oriented people. For example they took me from the airport because it was on their way!!! Super extra good service and cozy feel of being there! Best wishes them!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
10.0

Great place, very friendly and cooperative host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×