Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Agavero Hostel

20 Paź 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • javierangulofalcon8911
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2018
10.0

Llegamos más tarde de lo esperado en la noche y aún así bien recibidos. Es bastante limpio, con aire acondicionado, personal muy amable y un desayuno mexicano exquisito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2018
10.0

Fuimos a pasar dos noches al hostel y quedamos muy sorprendidas por la calidez de todo el staff. El hostel brinda diferentes actividades y opciones si es que buscas descansar o si preferís divertirte. La habitación que nos toco fue muy cómoda y las instalaciones funcionaban de 10. Nos fuimos del hostel con una linda experiencia sumada a nuestro viaje. Volveríamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2018
10.0

Just an absolutely lovely stay with a great friendly atmosphere. Next to alot of the local places to go out if your into that. Just so good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2018
10.0

We've stayed two nights there and it's an amazing place with a lot of love for detail. The double room we stayed in is small but we had a nice little balcony. The breakfast is included and fresh and delicious. The staff is very friendly and helpful. It's a great place to meet new people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • DebbySoni123
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2018
9.4

Seh schönes Hostel mit viel Platz! Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Das einzige was gut zu wissen wäre was, dass es in unserem Zimmer leider kein Fenster und keine Klimaanlage gab, nur ein ventilator und dass jeden Abend Party war bis so halb 2. Für uns kein Problem und schön aber wenn man schlafen möchte... :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2018
8.6

It is a nice hostel, I liked the vibe and atmosphere, the facilities and breakfast is very delicious, i liked the fact that there is always fresh water. I didnt like so much the kitchen I think it could be more equiped for cooking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2018
10.0

I planned on staying at this hostel for one night and ended up staying for five, the atmosphere was great, the staff was always ready to help with anything and the room was clean and with alot of space. Very reccomended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2018
9.4

Super nice and helpfull staff and a cute hostel. I would definitely go to this awesome place again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • silviafdezlorenzo9511
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2018
9.7

Como en casa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2018
9.1

Muy buena onda, solo estuve una noche pero la pasé muy bien, toco una dj, el desayuno muy bien y la gente del hotel excelente, muy cálidos .volveré 😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×