Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Agavero Hostel

15 Sie 2018 , 3 Noclegi
2 Gości

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 553 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • solcito_31082999
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2018
9.7

Excelente atención, instalaciones muy limpias. Todo el personal con mucha buena onda, lo súper recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2018
9.4

Guillermo is the nicest host imaginable and will do everything he can to make you feel at home. Rooms get nice and cool and the little pool is nice for a cool down during the day. Amazing hostel in general.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • abye_ps8925
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2018
10.0

Muy buen hostal y su servicio es excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Sie 2018
9.7

Good hostel. Great rooftop bar, pool is right by the entrance so didnt use this much. Staff were very helpful, offering to book things for us and anything we needed wasn't too much trouble. Fantastic breakfast that was different for each day we stayed. Overall nice atmosphere, and clean rooms. Ticked the boxes for what you want in a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2018
7.1

This is ok for Cancun. Positives: good ac, nice roof terrace, close enough to ADO bus station, breakfast is top quality, ok WiFi, close to bus for beach. Negatives: constant playlist of terrible music playing in every social area 24 hours a day, pool is a glorified bath, dirty bathrooms, cramped rooms. There’s not much to write home about here but the same can be said of cancun in general. If you have to stop in for connections etc then this isn’t bad but it’s not somewhere to stop for.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • steinfeld23
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2018
10.0

El mejor hostel en el que estuve, en mi vida! /The best hostel i've been in in my life!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2018
10.0

Es el mejor Hostel sin duda en el que me hospedo, el staff increíble atención, instalaciónes siempre limpias, comida muy rica, ambiente muy cálido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2018
10.0

Un lugar muy bonito, limpio , bien ubicado , muy buena hospitalidad, el personal siempre atento y con una sonrisa, el bar y la comida excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Sie 2018
8.6

Comfortable stay. Air con rooms and best breakfast i have had at a hostel. My first night got zero sleep due to party music being played until 6am!! Second night was fine. Hostel is made by the friendly sociable staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • betfil15827411
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2018
10.0

Excelente en todos los aspectos una experiencia agradable con un servicio de primera

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×