Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Adam&Eva Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • trulsstenrud4337
  • Norwegia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Sie 2018
10.0

I really liked this hostel, the people in the reception were nice and I met some cool people here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2018
10.0

Location tranquilla a Malá Strana, a pochi minuti dal tram, 10 min coi mezzi da tutte le zone di interesse turistico. Ottimo per chi vuole godersi i parchi (Petřín o parco Kampa sempre a due passi) o vuole evitare il caos della Città Vecchia. Vicino a molti posti per mangiare frequentati da locali (chiedete alla reception). Attira viaggiatori che ricercano tranquillità e che apprezzano chiacchiere davanti a un tè. Chiedete preventivamente presenza ventilatori nel caso di soggiorno in mesi caldi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • voyageurinternational
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Sie 2018
9.1

Petite auberge bien située, à 30 minutes à pied de la vieille ville ou du Château de Prague. Les lieux sont propres et les réceptionnistes Ilona et Anna sont toujours prêtes à vous aider. Il y a aussi une cuisine toute équipée où il n'est pas nécessaire de faire la vaisselle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2018
9.4

I had a great stay here: friendly staff members, a great location (near everything but away from the streets that are overrun by tourists), good facilities, good roommates I could trust. This is what you need if you want to explore Prague by day and take it easy in the evening. The lovely staff members even placed a fan in our room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2018
10.0

My favorite hostel experience. Wish I could take this hostel style with me to each new city. Very chill, clean, a great place to meet similar minded travelers (like interesting, but not wild.) comfortable female dorm, good location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • charlotteclairediaz1790
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2018
9.7

A great location to enjoy the city of Prague - only a short walk to the old town but located in a nice, quiet area so you can easily relax after a big day of exploring. The amenities are some of the best I’ve experienced in a hostel and the room is spacious and well considered with a few tables and chairs and mirror. I would stay again and recommend to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kr6247
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Lip 2018
10.0

말이 필요없는곳! 굿! 너무 좋았고 좋은직원 좋은사람들 그리고 좋은사람들과 담소 그리고 맥주한잔 그리고 빨레해서 주방을 통해 조그만한테라스에 빨래줄에 널고 담배필수도있으니까 거기서 담배한모금 모든것이좋았고 프라하의 마지막밤을 아름답게 보낼수가있어 행복했던 하루였어요. 직원분들이 착하셔서 너무나 좋았던 숙박이였어요 ㅎㅎㅎㅎㅎ. 담에 프라하에 간다면 또! 또!!! 갈껍니다 ㅎ하하핳ㅎㅎㅎ. 엘베가 없어서 초큼! 아쉬웠어요 하하 ㅎㅎㅎㅎ. :))). 그래도 좋은 숙박 좋은 관광지 좋은 레스토랑도 있어 너무 행복했어요!!!! 구구굿!!!!! :)). 담에 가고싶네요~~! :))).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2018
9.1

Cleanest Hostel I've been to. Location not in Old town, but in a good neighbourhood. Not a party hostel, but really nice and friendly. Would recomend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2018
9.7

Das Hostel ist wirklich super sauber und ordentlich. In der Küche findet man alles, was man so braucht. Die Zimmer befinden sich auf mehreren Etagen in einem Wohnhaus. Auf einer Etage war ein Mehrbettzimmer und 2 Doppelzimmer. Der Altbauflair war einfach traumhaft. Ich habe die Lage als sehr angenehm empfunden, man ist schnell beim Schloss und der Karlsbrücke und trotzdem etwas weg vom Trubel der Touristen. Es ist unglaublich ruhig dort und ich habe mich stets sicher gefühlt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nadiarhodes2701
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2018
8.6

We had a lovely stay at the Adam & Eva Hostel, wasn’t a very social hostel but still a lovely place to stay and very clean! The staff were a bit confusing but overall I would definitely recommend to couples or people who like a quieter time in Prague.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×