Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Adam&Eva Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Paź 2018
10.0

The staff was super friendly and kind. The overall hostel we very clean. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juergenpielhoff5475
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2018
6.0

Die Dusche hatte nur kaltes Wasser. So etwas ist nicht akzeptabel, wenn man den ganzen Tag in Prag herumgelaufen ist und dann mit eiskaltem Wasser duschen muss - oder eben überhaupt nicht. Die Jugendherberge liegt an einer lauten Durchgangsstraße. Wer eine ruhige Nacht verbringen will, sollte eine andere Jugendherberge buchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • susannenegele1147
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2018
9.4

Really quiet, clean and close to the city centre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2018
10.0

Très bon séjour dans cette auberge de jeunesse. Située dans une rue plutôt calme, avec à proximité un arrêt de bus, des restaurants et deux petits supermarchés pour faire ses courses. A quelques minutes à pied du pont Charles donc à l'écart de la foule mais pas trop loin quand même. Il y a une vraie cuisine, une salle de bains et une salle de douches à l'étage où j'étais. Très propre, je recommande. Location de vélo si besoin. PC à disposition. Je recommande sans hésiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2018
10.0

What a great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • angelagarrido1639
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Wrz 2018
10.0

Personal amable, tranquilo, limpio y seguro, me encantó! Totalmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jessicakashdan1773
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2018
9.4

We were a couple staying in the double private bedroom. Very friendly staff and in an excellent location being right next to the main river and only a short walk from the Charles Bridge. Very clean and well kept, with cozy bathrooms but in very nice condition. Not the most vivacious place to stay socially, but we were only staying for one/two nights so weren't necessarily looking for that. All in all it was a lovely stay, would absolutely recommend the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2018
10.0

We only stayed here for one night, but it was really nice. The staff was amazing in every way. The beds were very comfortable, and the kitchen had everything you could want. It seemed like there weren’t so many people in the hostel at the time we stayed so the atmosphere was friendly, but people stayed to themselves. I think that had more to do with the people, because the hostel is set up to be very social. It’s amazing. I recommend this place for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2018
10.0

Excellent hostel! The staff and rooms were super nice, and I loved that each bed had their own charging outlets. There were plenty of bathrooms and they (as well as the kitchen) were both super clean. Overall very enjoyable stay! I also really appreciated the lounge area, the use of the computer and that the front desk let me print my boarding pass!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fabiangoering612
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Wrz 2018
9.7

Eines der besten Hostels in dem ich je war! Absolut empfehlenswert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×