Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Adagio Hostel 2.0 Basilica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • sergiopema989228
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Paź 2018
10.0

Perfecto para gente joven y magnifica ubicación.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • evieyeahyeahyeah1633
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Paź 2018
8.3

Clean and tidy, with nice kitchen area & balcony. Not the most lively hostel for meeting people. Has the worst locker system ever- so confusing, but does work when you figure it out! You need your own lock for the door too. Not all rooms have privacy curtains on beds either, to my disappointment. Directions could be clearer to find the hostel, but it's in a good location, right next to metro station and on main street to Heroes Square.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andymccallister6193
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Paź 2018
8.6

Overall really nice place. Clean, nice communal space, well equipped kitchen. My only gripe was with the shower. You have to hold down the button to keep the water flowing. I saw other reviews say it lasted 15 seconds, but my shower would cut off instantly when I released the button, on top of that the button was quite hard to keep pressed down. Good security with main door lock and individually locked rooms. I’d recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aldanaugalde7323
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Paź 2018
9.1

Personal super amable y servicial, me han ayudado mucho. Ubicación y previo excelente. Lindo y limpio, aunque la cocina bastante poco equipada. Los cuartos y baños lindos y limpios, el único problema es que a veces no funciona el agua caliente y tienes que bañarte en otro lado, no te avisan antes así que lo descubres en la ducha jaja Me resultó un poco aburrido pero es un buen lugar para descansar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dasilvapagotdaniela9259
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Paź 2018
8.9

Muy buena ubicación..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pippal
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Paź 2018
5.7

Great location and price! Everything else was a little disappointing. Staff are not friendly. We played music at 9am and were told to stop because of other “sleeping” guests who were allowed to be as loud as they liked in the same area past midnight. Beds aren’t comfortable and the doorknob on the inside of the toilet came off every time I used it and wouldn’t lock. Privacy curtains were the only good thing about the room. Storage situation isn’t ideal and kitchen is too small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Paź 2018
7.4

It’s a general thing in Budapest actually that people are not friendly. At the hostel it was not different. It was also very difficult to find the hostel because there is no sign on the street. It is true that the localization is great, but after a day of long walks you just crave for a decent shower and that is not the case at the hostel. They have a timer for the shower and it doesn’t even hold for a second.. I wouldn’t come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2018
8.0

M1(1호선,노랑색) Bajcsy-Zsilinszky ut역 바로 앞인데, 1호선을 이용하는 관광지에서 숙소로 오는 것 아닌 이상 그냥 Deak Ferenc ter(데약광장역)에서 내려서 걸어오는 것이 빠름. 데약광장역이 꽤 규모가 큰 1,2,3호선 환승역이라 역 내에서 환승을 위해 이동하는 거리가 상당함. - 8인실 예약했으나 도착해보니 10인실로 다운그레이드. - 이틀 숙박했으나 수건 안 바꿔줌. - 침대 선반 등에 먼지 있어서 한번 싹 닦고 사용함. - 너무 높은 침대 배정받아서 오르내리기 힘들었지만, 바닥에 붙어있는 낮은 침대보다는 나을 듯. 각 침대마다 있는 노랑색 개인커튼은 굉장히 마음에 들었음. 각 자리에 있는 개인조명은 없는 것보다는 낫지만 그리 유용하지는 않음. - 주방에서 조리도구 식기 사용가능. 전자렌지 있음. 식기는 사용자가 설거지해서 두는 것이기 때문에 위생에 민감한 사람은 본인이 사용할 것 다시 닦아서 쓰는 것이 좋을 듯.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Niclabitterling9456
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2018
9.7

Tolles Hostel. Modern eingerichtet, Lage perfekt zu allem Sehenswerten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Wrz 2018
9.4

Chouette auberge ! Bien située ( navette aéroport, centre ville, ... ), cet hostel est propre, neuf, et a de nombreux atouts pour passer un bon séjour ! Rideaux pour lit avec prise perso, casier de rangements ! Les communs sont propres et agréables !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 36 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×