Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Academy Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3765 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Sty 2018
9.4

La ubicación es excelente aunque su único defecto como muchos comentan es que no hay agua caliente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2018
10.0

Excelente Hostel! Todas las comodidades. Repetiría sin dudas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • godgh02129665
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sty 2018
6.9

역이랑 멀진 않아요 근데 다만 좀 시끄럽고 방음이안되요 피렌체자체가 시끄러운거같긴한데 밤낮없이 사이렌소리가너무크게들려서 예민한분들에게 비추에요 그리고 화장실 물인지 수건인지에서 쇠 ?? 비린내 낫어요 직원은 영어유창하고 매우 친절해요..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sty 2018
9.1

위치가 대성당과 정말 가까워요 시설은 깔끔했고 보안도 좋았어요 빵과 시리얼등 조식도 제공되고 전반적으로 만족합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rivka_164895
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2018
7.1

Creo que todos los viajeros agradeceríamos que el hostal tuviera agua caliente y mejor calefacción durante el invierno. Por lo demás, bien!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2018
4.9

Good location, and behind a big locked gate. We stayed in a private room and the sheets were ripped on the bed, no hot water!, the wifi barely worked and there was a constant loud noise from heater. When I mentioned the ripped sheets the next morning the reception staff was so rude and made it out like I was lying. Plus you have to vacate between 11-2 for cleaning. Didn’t sit well with me. Paid for 3 nights, stayed 1 then went somewhere else, definitely not worth the price for a private room!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2018
7.1

El hotel esta muy bien ubicado, la habitacion es grande pero fria. Lo peor son las duchS que no sale agua caliente! En invierno moris de frio. Tiene horario de limpieza de 11 a 14 hs donde tenes que irte del hostel, no te dejan bañarte ni entrar al baño, malisimo! La relacion precio servicio es mala, es caro para lo que ofrecen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2018
9.4

Un hostal tranquilo, con una gran ubicación y muy buenas instalaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2018
9.7

This is a top quality hostel. Great facilities, awesome staff, the location could not be better in all of Florence. The rooms are sparse and the showers could be larger, but those are small details. In all, this is a great place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2018
10.0

One of the best hostels I ever stayed in! Very nice, clean and cozy. Rooms are spacious, plenty of place, with big bathroom inside, towels and lockers provided. Location is great, in centre of city and just 1 min walk from Duomo! There's plenty of space for sitting, chilling, socializing, outside there's little yard with tables, many sofas, cozy kitchen, vending machines. Breakfast included is a big plus! In general atmosphere is very positive! Staff are really great people:) Thanks guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×